reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05 zróbmy może taką listę,ktora co mniej więcej wysłała.
Bo bez sensu moim zdaniem jak się okaże że Filipek dostał np :
20 szt,bodziakow w rozm.0-3m,a nic na ten większy

Ja wysyłam:
2x body 62-68cm.
1x welurowy rampers.
1x welurowy komplecik bluzeczka +półśpioszki.
2x bluzeczka 62-68cm.
3x skarpetki.
2x rajstopki 68cm.
2x czapeczka bawełniana
1x spodnie welurkowe dresowe 68cm
do tego pieluszki dada rozm 4(ok.30szt.)

I dokupię jakieś jedzonko,tzw.suchy prowiant.

wlozylam plyn do kapieli, mydelko, herbatke koperkowa, paczke chusteczek nawilzanych

Asia edytowałam Twojego posta i dopisałam rzeczy od Marty..

jak któraś babeczka napisze co wysyła to bedzie się edytować i bedziemy miały listę na bieżąco .

reklama
jakby miało się cos zdublowac w paczkach to maluszkowi bardzo by sie przydał np espumisan na wzdecia ;ub cos podobnego .

do asiulka271 dali bysmy radę najwyżej wszyscy bysmy pili kawę na stojaco:-)

No pewnie że dalibyśmy radę.
Dla chcącego nic trudnego prawda:-)

Asia edytowałam Twojego posta i dopisałam rzeczy od Marty..jak któraś babeczka napisze co wysyła to bedzie się edytować i bedziemy miały listę na bieżąco .

Ok.bardzo dobry pomysł.:-):tak:

Mamo05 niepotrafie edytowac;/

A wiec mam na stanie:
1xbody dlugi rekaw
1xbody krotki
1x kurteczka wiosenna
1xczapeczka cienka
2xspodnie dresowe
1xpajacyk do spania
1x rampers welurowy(dlugie nogawki)
1x ogrodniczki
1xskarpetki
1xrastopki
4xbluzeczki z dlugim rekawem
1xcieplejsze buciki,choc niewiem czy czasem juz za cieple beda, ale sadze ze nie:)

Powiem wam ze rozmiary ciezko mi okreslic bo juz niepamietam jak takie malenstwo wyglada;/ ale sadze ze ciut wieksze jest!

Mame moja namowilam cos z apteki kupi:) ciotke na chusteczki namowilam:) moze jeszcze cos sie dolozy:) w srode powinnam wyslac paczuszke.

p.s a jaka ta butelka do mleka mialaby byc? firma? bo czesto jak dziecko sie przyzwyczai do smoczka to ciezko pozniej mu zmienic...;/
Wszystkie chlopiece co mialam daje:)

Butelka Lovi lub tylko smoczek na wymiane do tej butelki kupowalismy w aptece
pozdrawiam

JULIA0903-na pewno się przydadzą te ciuszki.
Zaraz edytujemy i zrobimy co wysyłasz Ty i co ja,z ciuszków.

P.Zbyszku moja paczuszka już spakowana,oprócz tego co wyżej dodałam kilka sztuk zupek,pasztet,i coś na słodko.
A i dla Kasi Pana żony jest drobny upominek:)

Ostatnia edycja:
A więc mamy: ciuszki od

ASIULKA271

2x body 62-68cm.
1x welurowy rampers.
1x welurowy komplecik bluzeczka +półśpioszki.
2x bluzeczka 62-68cm.
4x skarpetki.
3x rajstopki 68cm.
2x czapeczka bawełniana
1x spodnie welurkowe dresowe 68cm
do tego pieluszki dada rozm 4(ok.30szt.)

I dokupię jakieś jedzonko,tzw.suchy prowiant.

CIUSZKI OD JULIA 0903

Mamo05 niepotrafie edytowac;/

A wiec mam na stanie:
1xbody dlugi rekaw
1xbody krotki
1x kurteczka wiosenna
1xczapeczka cienka
2xspodnie dresowe
1xpajacyk do spania
1x rampers welurowy(dlugie nogawki)
1x ogrodniczki
1xskarpetki
1xrastopki
4xbluzeczki z dlugim rekawem
1xcieplejsze buciki,choc niewiem czy czasem juz za cieple beda, ale sadze ze nie:)

reklama
Wlasnie Zauwazylam ze mam smoczek do butelki Lovi ale taki trojprzeplywowy. Ola nie chciala z niego pic (u nas jest duzy problem z karmieniem, Ola karmiona jest sonda), moze by sie nadal? Uzyty byl u nas naprawdę tylko raz...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry