reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Pana,

my niestety sami nie mamy zbyt wiele pieniędzy aby zrobić dla was zakupy, ale możemy podzielić się tym z czego nasza Emilka już nie korzysta, mamy karton mleka Bebiko1 z którego tylko 1 raz było zrobione mleczko dla małej, mogę wysłać jakieś kosmetyki dla małego czy dla Pana żony (sama dostałam troszkę w prezencie po porodzie, część z nich to próbki, ale mam sporo saszetek), mam Bobotic na wzdęcia, napoczęty ale użyty może dwa razy, chyba znalazłby się Debridat, mamy herbatkę HIPP koperkową... jeśli to nie problem, że część z tych rzeczy była wypróbowana przez naszą małą to mogę wszystko spakować i wysłać. Proszę napisać czy potrzebujecie jakiś ubranek, może coś znajdę chłopięcego.

Ostatnia edycja:
reklama
do Freiya Bardzo Dziękujem
Bardzo przydadzą sie te rzeczy o których Pani pisze i nic nie szkodzi ze sa juz używane. na PW wysle Pani adres

Mła: Na PW wysłałem wiadomośc
Niestery nie ma kombinezonu na ten okres (marzec-kwiecien)
Bardzo dziękujemy za wszystko
Pozdrawiamy

Panie Zbyszku na poprzedniej stronie jest jeszcze jenda osóbka która prosi o Pana dane ;)))

ja przed chwilą tez podałam Pana nr konta jeszcze jedne forumowiczce-pójdzie mały przelew...

jak sprawy z mieszkaniem-był własciciel??

oooo widzę ,że już pan zauważył posta Mła ;))

mama05 masz racje wreszcie wierzymy ze może byc dobrze teraz tylko czekam aż odezwie sie ten gośc od roboty i powie ze moge zaczynac.
Pozdrawiamy:-)

poproszę o adres, nr konta i przede wszystkim listę potrzebnych rzeczy (dla dziecka-(także jaki rozmiar) i dla Państwa)

pozdrawiam

Inka85
Kolejna osoba z wielkim sercem dziękujemy za zaangażowanie
na PW wysłałem dane i listę
Pozdrawiamy

Dziekuję za dane.

Jutro wyślę kombinezonik, ciepłą bluzę z kapturem, komplet - ciepłe portaski i kubraczek, koszulkę, 3 bodziaki z krótkim rękawem i 2 cienkie czapeczki, 2 śliniaczki, herbatkę, patyczki do uszu, gryzaczek (oczywiście nowy), cienki ręcznik z kapturkiem (wyprany ale nie używany), chusteczki nawilżane, pastę do zębów (dla Was) i może znajdzie się też coś dla żony :)
Jedzenia nie wysyłam, ale wpłacę coś na konto.

Pozdrawiam i życzę szybkiego wyjścia z tej przykrej sytuacji.

PS. Będę obserwować wątek i jeśli okaże się, że jednak nie dostanie Pan tego Espumisanu kupię go po weekendzie i wyślę szybciutko.

Ostatnia edycja:
Witam się.
P.Zbyszku ,kurcze nie udało mi sie dziś wysłać paczuszki,ale jutro stanę na głowie aby to uczynić.
Miałam dzień na wariackich papierach.,
Wróciłam z nocki ,syn poszedł do szkoły a po 2 godzinach zadzwonili że się źle czuje.
No to pospałam 2 godziny przez cały dzień.
A potem obiadek,lekcje,pobawić się z młodszym,a wieczorem stomatolog.
Teraz mi się już nie opłaca kłaść,bo usnę,i zaraz trzeba będzie wstać.
Bo znowu na nocną zmianę ide.

Teraz młody już śpi,starszy czyta,a ja mam czas na kawę i chwilę spokoju.
Jutro po południu wyślę na bank:-):-)

reklama
do mama05 z mieszkaniem załagodzilismy sprawe bo pozyczyłem pieniądze od osoby z wielkim sercem ale musze szybko oddac bo to pieniądze które były przeznaczone na pomnik .Nie zapłaciłem całosci tylko połowę ale mamy z uwagi na to termin do poniedziałku Myślę że damy rade
pozdrawiam serdecznie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry