reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do mama05 dzwonił do nas i mamy poprostu doline dał nam czas do ostatniego .nie wiem jak to bedzie kiedyś takie pieniadze potrafiłem zarobic w 2-3 dni ale teraz .Nie wiem jak to zrobic gdy do pracy ide za dwa tygodnie ,nie mam od kogo Pozyczyc nawet .nawet dałbym w zastaw samochód za pożyczke oddałbym na pewno ale czym bede woził potem narzędzia do pracy .Musze cos wymyslec

mam nadzieję,że coś da się wymyslić...
jestem z Wami myślami...

dziś rozmawiałam z kolejną forumowiczką..w czwartek wyśle dla Was ubranka dla Małego,witaminę D,oliwkę ...
inna forumowiczka dzis prosiła mnie o Wasze konto-chce zrobić przelew-oczywiście podałam na PW.

Koralikowa-kochana-masz adres na PW...

reklama
mama dzieks mam...jutro jak syn bedzie na angielskim to ja polece na zakupy i od razu na poczte wysłac...
mam nadzieje,ze pomoge:)

mozna by zrobic liste tych najpotrzebniejszych rzeczy:)

Ciuszki już naszykowałam,niedużo ale zawsze to coś.
Jutro będę miała przelew pensji,to postaram się kupić coś jeszcze .
W środę wyślę przesyłkę,bo będę na poczcie.
Potem jak przejrzę resztę kartonów,to spakuję dla Filipka większe ciuszki od rozmiaru 68 w górę,
tych mam więcej,malutkie to porozdawałam siostrom i koleżankom.

Koralikowa...pewnie,że pomożesz!!!

rozmawiałam z Nimi i wiem ,że mleka maja 8sztuk więc na razie starczy ,ale pieluchy czy herbatki są potrzebne...

zresztą P.Zbyszek jak sie pojawi to napisze co pilnie potrzebują...

Asiulka -super,super!! adres masz tak??

Ostatnia edycja:
Asiulka -super,super!! adres masz tak??

Tak mam ,dostałam go od p.Zbyszka.
A jakie te herbatki są potrzebne dla małego.
Pieluszki jaka marka,i jaki rozmiar.

Wiem że Filipek ma dopiero dwa miesiące,ale wiesz dzieciaczki są różne,większe i mniejsze.
Mój nosił w tym miesiącu od 4-9kg,także wiecie.

Panie Zbyszku,proszę nas naprowadzić troszeczkę.
Jakie pieluszki (pampers,huggies,dada)nosi Filipek.
Czy jest na coś uczulony.
Ta wiadomość przyda się,żebyśmy nie kupowały w ciemno czegoś,co może uczulić bąbelka.

A Wy nadal z nami wieżyc sie nie chce ze są ludzie którzy przejmują sie problemami obcych ludzi. :*:*:*:*Wielki ukłon dla wszystkich
Wiemy i wierzymy że z waszą pomocą damy wadę!!

Panie Zbyszku bedziemy z Wami ,aż Pan napisze,że stoicie na nogach....może ta praca za 2 tygodnie super wypali i bedzie dobrze..

Asiulka myslę ,że pieluszki DADA będą super;)
Filip nosi rozmiar 3

a herbatkę taka po pierwszym miesiącu..

Panie Zbyszku bedziemy z Wami ,aż Pan napisze,że stoicie na nogach....może ta praca za 2 tygodnie super wypali i bedzie dobrze..

Asiulka myslę ,że pieluszki DADA będą super;)
Filip nosi rozmiar 3

a herbatkę taka po pierwszym miesiącu..

Wiesz co zostało mi trochę pieluch po Emilu,właśnie Dada,ale to są chyba 4.
To dołożę je może do przesyłki,na pewno się przydadzą,nie teraz to troszkę później.

Witam do wszystkich . Byłem dzisiaj w opiece i posłuchałem rady jednej z forumowiczek okazało sie iż kierowniczka MOPS doznała olśnienia uwazajac iż jednak zasiłek sie nam nalezy.Tylko czeka nas jeszcze proceder z wnioskami .Jesteśmy więc dobrej Mysli

reklama
Asiulka dokładnie..w końcu Filipek urosnie do 4ek;))
odpisałam na PW:)

PANIE ZBYSZKU-TO ŚWIETNA WIADOMOŚĆ !!
super,że Pan działa i są efekty-trzeba walczyć ...
Pan załatwia pieniądze na mieszkanie a my pomożemy w reszcie -w miare mozliwości!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry