reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam,
Mam synka, jak widać na pasku ma 16 miesięcy, mogę wysłać rzeczy po nim ( niektóre nawet nie noszone).
Proszę o jakieś info albo o pw co jeszcze potrzeba, czego brakuje no i oczywiście o adres do wysyłki.
Z przelewem może być póki co ciężko - dziś ostatni, wypłata koło 10 może uda mi się coś przelać.

reklama
Bardzo dziękuję wszystkim Mamą .Co ja bym bez was zrobił w takiej sytuacji .Faceci chyba nie sa tacy solidarni:-D

witam :) ja również mam maleństwo w domku co prawda córkę ale ... za to mam prawie 2 letniego synusia i własnie robiłam porządki w jego szafie, znajdzie się też kilka rzeczy które mogę chętnie oddać więc prosze wiadomość na pw z danymi gdzie przeslać.

Witam
Dziewczyny super jesteście, dosłownie, aż się żyć chce jak są tacy dobrzy ludzie.

P Zbyszku jutro pójdzie przelew-przepraszam, ze skromny:(( Ale jutro mam szczepienie płatne i w tym miesiącu masa wydatków...
Po 7 marca wyśle też paczkę, proszę mi powiedzieć czy proszek do prania bielizny niemowlęcej Bobas sie przyda?

Ja tez poproszę o pana adres. Proszę tez napisac czego potrzebujecie. Wyslę tez panu espumisan. Mam w domu ledwo napoczęty, podalam synowi moze ze 3 razy.

Zbyszku podaj proszę mi swoje dane i numer konta,tak jak Ci mówiłam akcja na facebooku zbiera swoje żniwa ;-D zresztą nie tylko tam ;-)

Witam!
Pamiętam jak przeczytałam Wasz apel o pomoc na jednym portalu. I odrazu ta myśl trzeba pomóc, musze!Była akcja wśród rodziny znajomych na fb.I jak zawsze znaleźli sie ludzie którym nie jest obojętna krzywda innych.
Nie ukrywam były różne myśli (w sumie nie moje raczej ludzi których prosiłam o pomoc, ale ja jako osoba rozwijająca ten apel chciałam być pewna że prosząc kogoś o pomoc robie to dla tych którzy na prawdę tego potrzebują)może to ściema oszustwo ale teraz wiem że były to błędne myśli i bardzo żałuję że znaleźli się tacy co dali radę zasiać we mnie jakąś watpliwość no ale takie mamy czasy NIESTETY!.
Po wielu meilach rozmowie wiem że trafiłam na rodzinę uczciwa i taka której warto pomóc.
Mam dużo rzeczy dla maluszka ( mleko-6opakowań, herbatke-3 puszki,chusteczki do pupy-6 paczek, pieluszki-4,5paczki, środki pielęgnacyjne odzież zabawki wózek są też 2 wielkie worki rzeczy dla rodziców jedzenie).Cały czas zbieram i jeszcze mam do odbioru w 6 miejscach.Piszę to po to by kolejna osoba która chciałaby pomóc tej rodzinie skontaktowała się z nimi czego jeszcze potrzebują by nie okazało się że czegoś mają dużo a są braki w innych produktach.

Panie Zbyszku bardzo się ciesze że znalazło się tylu chętnych do pomocy, że moje rady okazały się pomocne.
Widzimy się w niedziele no i jesteśmy w kontakcie meilowym.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry