reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

propozycje

reklama
tylko pytanie, czy jak Nataliak jako jedna z pierwszych urodzi, czy będzie miała potem czas,żeby na forum siedzieć? i dopisywać wszystkich do listy?:sorry:

spokojnie aga, dam sobie rade ze wszystkim. ja bez kompa jak bez reki wiec na pewno nie porzuce forum ;P poza tym przeciez nie wszystkie naraz urodzimy wiec nawet w ciagu pierwszych kilku gorszych dni na pewno znajde chwile zeby Was poczytac i dopisac to co trzeba :) a jesli nie bede sobie dawala rady to poprosze o pomoc :)

i jeszcze przyznajesz się, do tego, że Ty bez kompa jak bez ręki? :szok::-D mój M już twierdzi, ze ja uzależniona jestem od kompa, ale ja się zarzekam, że jak będzie dzidziuś, to czas poświęcem jemu, potem obiad, sprzątanie i jak czas zostanie to dopiero forum....
ale zobaczymy jak to w rzeczywistości będzie :happy:

my juz mamy podzial obowiazkow: ja sie bede zajmowac dzieckiem a malz sprzataniem i gotowaniem wiec na pewno bede miala czas na relaks :p

my juz mamy podzial obowiazkow: ja sie bede zajmowac dzieckiem a malz sprzataniem i gotowaniem wiec na pewno bede miala czas na relaks :p

I to jest prawidłowy układ :tak: Aga, nie daj się :-p Ja też muszę mojego przyzwyczajać do porządków - powoli jakoś mu dzie, bo ja ostatnio wielu rzeczy w domu nie robię (brzuchol boli... :sorry:), więc mój zmywa, odkurza, wyprowadza psa częściej, pranie przynosi do powieszenia (ale już nie wiesza :p) no i obiadki robi :tak:
Upss... to nie ten wątek :-p To co tu taka dyskusja się wywiązała, co?;-)

fajnie macie, mój M pracuje fizycznie całymi dniami, wraca 19-20 więc wtedy dam mu tylko małego do kąpania..
reszta niestety ja, poza tym wolę sama sprzatać, niż ma on to robić :eek:

moze tak ni z gruchy ni z pietruchy ale

Mam taka sugestie - do Nataliak (która w wiekszosci tematów przyklejonych zastrzegła ze maja to byc jedynie informacyjne wątki) ... chodzi mi o temat
lista rozpakowanych majówek -

nie wiem czy tylko mi sie wydaje tak ale czy nbie lepiej jest zamaist edytowac posta (jednego i tego samego z dnia 25,02) , pisać w nowych postach o nowych narodzinkach wtedy na pierwszy rzut oka bedzie widac ze Mamy nowego majówkowego dzieciaczka... :confused::confused:

druga sprawa - myśle ze warto pomysleć o odzielnym temacie z gratulacjami, powitaniami maluszków...uważam ze temat Maj słuzy badziej do rozmówo wszytskim, a gratulacje powinny byc w oddzielnym wątku...bo tak jak np. któraś z Mamusiek wróci ze szpitala to bedzie musiala przewertowac kilkadziesiat stron, zanim znajdzie nasze gratulacje i zyczenia dla dzieciaczka :sorry:

co do pierwszej sugestii to na kazdym podforum ten temat wyglada w taki sposob ze w jednym poscie jest info o kilku narodzinach (okolo 10) i chcialabym zeby u nas tez tak zostalo, wyglada to estetyczniej i czytelniej.

co do drugiej to temat juz byl przedyskutowany na glownym i ustalilysmy ze wszelkie gratulacje wrzucamy wlasnie tam.

reklama
i jeszcze przyznajesz się, do tego, że Ty bez kompa jak bez ręki? :szok::-D mój M już twierdzi, ze ja uzależniona jestem od kompa, ale ja się zarzekam, że jak będzie dzidziuś, to czas poświęcem jemu, potem obiad, sprzątanie i jak czas zostanie to dopiero forum....
ale zobaczymy jak to w rzeczywistości będzie :happy:
aga-dokladnie tak samo jak u mnie ja bez kompa tez jak bez reki ale jak krystek sie urodzil i wciaz wyl to przez dwa tyg nie weszlam na kompa nawet na chwilke,bo kazda wole chwile wykorzystywalam na pranie,spraztanie,odpczynek itp

ja mam numer do ciebie,do natalik do awru wiec jak nie jedna to droga napewno napisze na forum:-)

Do góry