reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

propozycje

na innych podforach dziewczyny maja watki z wiesciami ze szpitala. mozna sie zawsze umowic ze ktos udostepni swoja komorke na pw i reszta bedzie wysylac newsy z porodowek :)

reklama
Styczniówki i grudniówki przesyłały sobie mmsem zdjęcie maleństwa ze szpitala i inna wkładała je na forum "za zgodą", a mama po powrocie składała raport z porodu, tak że tym się nie martwmy!
A temat zdrowia maluchów może poczekać, do kwietnia-maja się jeszcze zdecydujemy.
Temat "pytanie", jak dla mnie niekoniecznie.

Nataliak- w ten sposób,no ja się przychylam do takiego pomysłu nie wiem jak inne dziewczyny

mam gdzies w szufladzie jakies karty pre-paidowe i wolny telefon, moglabym udostepnic wtedy numer i bylyby swiezutkie newsy :)

Nataliak a co swojego prywatnego nie dasz?? :-p:-p
ja mam numer do komi ona ma termin ponad tydzień po mnie więc ja pewnie ją poinformuję- zresztą jak po każdej wizycie :-)
ewentualnie będziemy się domyslały. ja jak coś poczuję to napiszę, ze chyba rodzę i jak mnie nie będzie ze 2 dni to wszystko jasne, że urodziłam hehe

Jeszcze ja mam propozycję - może mogłybyśmy dodać do naszej listy majówek jeszcze imiona dla dzieciaczków - oczywiście tych mam, które sie już zdecydowały. My już o swojej córusi tylko ciągle Jagoda i Jagoda. Łatwiej będzie sprawdzić u której mamusi kto się urodzi i nie mówić już tylko "twoja córcia" czy "twój synuś", tylko konkretnie - "Co tam u Maciusia?" albo "Jak tam kopniaczki od Martynki?" :-) Jak dla mnie, nadanie dziecku imienia dodaje mu indywidualności :-) Co Wy na to?

Ale takich najświeższych informacji z porodówek to chyba nie będzie...bo gdzie w szpitalu internet???no chyba ze któraś ma w komórce...
A czasami zostaje się dłużej jak 3 dni w szpitalu,czego żadnej oczywiście nie życze!!!
uważam, że opowieści i ewentualne fotki można spokojnie dodać jak już się będzie w domu i ochłonie po tym wszystkim... na ten nr tel, który proponuje nataliak wysyłałybyśmy tylko info, że dzidzia jest już z nami + najważniejsze parametry typu waga, dł, data i rodzaj porodu

uważam, że opowieści i ewentualne fotki można spokojnie dodać jak już się będzie w domu i ochłonie po tym wszystkim... na ten nr tel, który proponuje nataliak wysyłałybyśmy tylko info, że dzidzia jest już z nami + najważniejsze parametry typu waga, dł, data i rodzaj porodu
ZA ZA ZA:tak::tak::tak:

reklama
Do góry