no tak ale to nie ma być konkurs na najpiękniejsze dziecko tylko np "najśmieszniejsza minka" ja tam się wcale nie pogniewam jak któreś dziecko będzie robiło lepsze minki od Dorianka. Poza tym każdy by dodawał zdjęcia tylko tam gdzie chce, np. mamy łysolków nie wkleją fotki "najlepsza fryzura" ale mogą np. "najsłodszy uśmiech".
reklama
pomyślałam to samo, co estragon, dla każdej z nas nasze dziecko jest naj, naj, naj
poza tym dzieci, które mają mało włosków nie mogą sobie fajnyj fryzurki zrobić ;-)
ale jeśli większość będzie za, to i ja
a jakie nagrody będą ? hehehe
poza tym dzieci, które mają mało włosków nie mogą sobie fajnyj fryzurki zrobić ;-)
ale jeśli większość będzie za, to i ja
a jakie nagrody będą ? hehehe
oj nie myślałam, że tak poważnie to potraktujecie... hehe chyba źle mnie zrozumiałyście.
komi - tu nie chodziło o przechwalanie się dzieckiem, bo nie chodziło mi o rzeczy nabyte(nie licząc przykładu z oczkami) - wiadomo tego się nie wybiera.
Myślałam, że z większym dystansem do tego podejdziecie no ale nieważne. Szanuje wasze zdanie i dlatego chciałam je poznać
koniec tematu
komi - tu nie chodziło o przechwalanie się dzieckiem, bo nie chodziło mi o rzeczy nabyte(nie licząc przykładu z oczkami) - wiadomo tego się nie wybiera.
Myślałam, że z większym dystansem do tego podejdziecie no ale nieważne. Szanuje wasze zdanie i dlatego chciałam je poznać
koniec tematu
a czy taki wątek o planowaniu slubu - suknie, obrączki, zaproszenia, muzyka, goście - co warto a czego nie... przydałby się? Bo widze, że temat sukni zainteresował nie tylko 'panny młode' ale tez mężatki, może by cos doradziły, podpowiedziały, jak było u nich? A z tego co wiem, to kilka mam jest zaręczonych planuje w niedługim czasie slub
reklama
N
nataliak
Gość
dla mnie zbedny, bede chciala cos wiedziec to zapytam na glownym, kilka osob odpowie i po sprawie. a jak reszta dziewczyn?
Podziel się: