reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

propozycje

linki juz sa, mozna tam wrzucac tylko mi sie nigdy nie chce ;P jak chcesz to mozesz sie zajac tym zeby wszystkie takie wazne rzeczy tam trafialy a temat przerobie na 'linki, artykuly i inne wazne rzeczy'. moze byc?

reklama
Zrobiłam spis taki jak w przepisach, jest na 2 stronie, Nataliak przekleisz na pierwszą? Bo ja na pierwszej nie mogę nic edytować, mogę tylko własne posty

zrobione. kolejnosci postow sie nie da zmienic. usunelam wiekszosc postow z pierwszych dwoch stron wiec wszyscy beda widziec spis tresci na pierwszej stronie. niestety caly spis jest do zrobienia od poczatku bo wiekszosc postow przesunela sie o strone lub dwie do przodu. i jesli chodzi o linki zakupowe to nie uwzgledniaj aukcji z allegro czy konkretnych rzeczy z niefirmowego sklepu, spisz same linki do sprzedajacych albo do sklepow internetowych na takiej zasadzie jak to przeedytowalam w pierwszym poscie justme5.

przepraszam ze Ci narobilam zamieszania. a wracajac jeszcze do linkow zakupowych to po prostu aukcje z allegro beda juz niekatualne podobnie jak konkretne oferty ze sklepow internetowych wiec lepiej je pominac. mysle tez jeszcze o tym zeby wlasnie zrobic liste sprzedajacych z allegro i sklepow internetowych, moze przed albo pod spisem tresci? wtedy do spisu wrzuci sie tylko pozostale rzeczy takie do czytania co?

Też niezłe, ale już nie teraz, nie mam już siły! A o zamieszanie sama sobie zadbałam, mogłam najpierw poprosić żebyś mi zrobiła miejsce na pierwszej stronie:tak: A Kuba zadowolony śpi mi na brzuchu, bo jestem zajęta i go nie odkładam:-D

reklama
Do góry