reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Propozycje obiadków i deserów

Karen, ponad to jak kapusta juz się ugotuje, mniemam, że miesko (żeberka) też, to to wszystko razem gotujesz z przesmażonym boczkiem, a zasmażką "zaciągasz zupę, na samym końcu, przed wyłączeniem gotowania. Tak jak śmietaną!
 
reklama
Orzech, Karen,
Ja z Poznania jestem!! gotowanie mam we krwi, a jak chcesz być dobrą gospodynią, chcesz, żeby w domu pachniało zawsze dobrym obiadem, a goście wychodzili i mówili że jedzenie u Ciebie jest niebiańskie, mąż był przywiązany do michy (Karen słuchaj i przestaną Ci sie głupoty o obcej babie śnić) to trzeba znać kilka trików kulinarnych!
Mieć cierpliwość, starać się i chcieć robić dobrze!!!
 
MOJ MAZ NIE POTRAFI NARZEKAC ZE COS NIE DOPRAWIONE ALBO ZE ZASLODKIE MOZE SIE BOI ZE PRZESTANE GOTOWAC OBIADKI TWIERDZI ZE WSZYSTKO JEST WYSMIENITE
ALE Z NIEGO LIZUS :laugh:
 
reklama
fuj alez Malgos to by byla profanacja naszego gotowania, nie mowiac o tym, zei wstyd i ganba na cale zycie.

Kolezanka przywiozla mi ze Szczecina twarog :laugh:....wiecie co to znaczy?? ;)
beda jutro ruskie, niespodzianka dla Wojtka ;)
zrobie wiecej do zamrazarki ;)
 
Do góry