reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje obiadków i deserów

ja też zrobiłam dzisiaj Magduśkowego łososia, tzn. pstąga łososiowatego i połaczyłam z przepisem Teddy czyli jogurt plus śmietana a od siebie dodałam świeżych ziół. do tego ryż i sałatka z czerwonej cykorii. ale pyyycha, dzięki!

reklama
niee no... losos pod bialym sosem jest rewelecyjny... tylko ja jeszcze lubie posypac to swiezutkim koperkiem... niestety jest kiepski sezon na koperek... :-)

W jakimś sklepie widziałam świeży koperek i jeszcze chyba natke, pakowane próżniowo. POszukaj, niestety nie pamietam gdzie to było.

Magusiek Twój łosoś brzmi pysznie, już sobie skopiowałam ;-)

Teddy ja przezornie zamroziłam koperek i teraz mam kiedy tylko chcę świeżutki, zieloniutki od ręki :-)

wczoraj robiłam łososia! Pycha! mężusiowi tez smakował! :tak: tylko najpierw się złościł, że na zakupy go chcę wyciągnąć, ale jak powiedziałam, ze po łososia to już mu przesżło! :laugh2:

witam :-) zaglądam tu z lipcówek 2005 :-) :-) :-)

mam pytanie do małej26: a jak tego łososia podałaś? proszę o szybciutki przepis, plisssssss....:biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:

Ja łososia robię wyłącznie w piecyku, węic niestety nie pomogę. Chyba, ze z piecyka pasuje?
Bierzesz filet z łososia, skrapiasz cytryną, w miseczce obok robisz sos - jogurt naturalny, pieprz, trochę startego sera, wrzycasz sos na łososia i do piecyka na ok 15-20 minut. koniec przepisu.

Witaj elen_dir ,właśnie wg przepisu magdy robiłam. Jest pyszniasty i robi sie go hmmm expresowo- to mogę zapewnić! :tak:

reklama
tak myślałam :tak: i juz nawet sobie przepis spisałam i już myślę o piątkowym obiedzie:-) :-) :-) :-) :-) tylko wyprawa do Reala za łososiem mnie czeka, ehhhhh...

Dziękuję bardzo :-) :-) :-)

Do góry