reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje obiadków i deserów

reklama
co dzisiaj macie na obiadek? Ja chyba zrobię rybkę (Solę) z pieczarkami pod pierzynką ze śmietanki ;)

Ja mialam zapiekanke ze szpinakiem :)

ciesze sie, ze sie Wam pomysl z kubeczkiem podoba, szkoda, ze nie zrobilam zdjecia w koszulce....zrobie kiedys mamie, koszulka mi sie bardziej podoba niz kubeczek :)

reklama
ojej Ida to taka prosta strasznie rzecz, ze az szkoda pisac, ale ja strasznie lubie szpinak i robie z niego wszystko co tylko mozna.
Zapiekanka ze szpinakiem
Makaron ugotowany tym razem mialam pelnoziarnisty, jest super w smaku i wiadomo, ciiut zdrowszy ;) wlozylam do naczynia wysmarowanego maselkiem i wysypanego tarta bulka.
Ale jak Ty masz tylko piekarnim, to zrob tarte ze szpinakiem......ciasto na tarte masz pare stron wczesniej od Malgosi ;)
Na to wlozylam podgotowany z maseliem i przyprawiony szpinak - tutaj dobrze jest miec taki caly, nie mielony.( do tarty to jak najmniej wody z tego szpinaku)
Polalam to jajkami rozbeltanymi z kwasna smietana i posypalam tartym zoltym serem.

pychotka - smacznego Ida :)

A ja mam prosbe do Doxy, jak robi ta rybe z pieczarkami pod pierzynka??

Do góry