reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Propozycje obiadków i deserów

reklama
aaa Malgos bingo!!! moze dlatego, ze ja wczoraj zaczelam robic, ale skonczylo sie na rozbiciu jajek do miski i rozbeltaniu, w lozylam to do lodowki i robilam wlasciwie dzisiaj.....stawiam na to, bo smietana byla swieza na pewno :)

A dopiec ......jak :)??
 
jak to jak... rozgrzewasz piekarnik i wkladasz jeszcze na troche.... ale ciasto nie moze byc wystygniete, wiec ja zawsze sprawdzam jeszcze cieple... ;)
 
Orzech straszne !!! :-( :-) piekarnik musi być bardzo rozgrzany. Ja wkładam do ok. 230- 250 stopni, grzałka dolna i górna. To ciasto jest "ciężkie"więc trzeba ogromnej sił żeby je podnieść :-)
 
no ale Ci wyszla :laugh:

ale mi tez juz taraz babeczka wyszla :laugh: wlasnie wyjelam z pieca :laugh: tym razem dalam temp prawie 250 st i jest OK :)

dziekuje za wslazowki Joliku i Malgosiu;)
 
reklama
Do góry