reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Propozycje obiadków i deserów

Mleko bankowo jest w Bomi. Skórka też. Tam gdzie produkty do pieczenia. A mleko, tam gdzie mleka i smietanki w kartonach. Sama kupowałam.

reklama
hi hi... u nas tez byly takie rzeczy... jeszcze przedwczoraj... :)
... a teraz stoiska z bakaliami wygladaja jak po tsunami....

Magdusiu,śpieszę donieść, że dodałam do śledzików z majerankiem troszkę grzybków marynowanych i zakwasiłam troszkę octem, oraz czerwonej cebulki. Tak dla koloru :)

Małgosiu - super! Ja myślałam, że odważniej pojem, ale coś mi Natalia płacze, chyba przesadziłam z nowościami więc na chwilę odpuszczę :(

cholera, podkusil mnie ten orzechowiec!!!!

Jolik, natychmiat do mnie orzechy lupac... kara musi byc za takie przepisy....!!!!

.... juz mam 3 godziny wyjete z zyciorysu, a jakby powiedzial Majewski - konca nie widac!!!

reklama
Jolik, koniecznie zmodyfikuj przepis.... zaznacz odpowiednio wyraznie, ze orzechy nalezy kupic... ;)

Do góry