reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Propozycje obiadków i deserów

reklama
Teraz to mi troche daleko. Mieszkam w Warszawie i w 3 godziny juz tej trasy nie zrobię. Zawsze z moja przyjaciółką wsiadałyśmy w auko, w sobotę o 6.00 na 10.00 byłysmy na otwarcie i biszowałyśmy do 16.00 Potem obiadek, wieża telewizyjna i kapusta z żeberkami i spd na kolacje do domciu.
Może jeszcze kiedyś to powtórzę, mój mąż w Berlinie tylko tranzytem bywał i to na lotniskach, a po moich opowiesciach, koniecznie chce zobaczyć to miasto. Więc jak nasza młodzież podrośnie, to na weekend na pewno sie wybierzemy i wtedy dam znać Tobie. Poznamy sie w realu ;)

:laugh:
masz racje, jak pomysle, ile rzeczy bedzie wiecej do zabrania z dzidkiem i ze nie tak latwo jest trafic punktualnie na 6:30 na peron, to tez nie ma watpliwosci, na pewno autem jest wygodniej bo niezaleznie od kogos innego,

Ja bardzo lubie jeździć samochodem z moim mężem. Ma to swoje pozytywne strony
1. Nikt nam nie przeszkadza w dyskusji,
2.mąż nie może sie odwrócic na pięcie i pójść w cholere, musi siedzieć i cierpliwie słuchać co mam do powiedzenia,
3. w takich sytuacjach rzadko zmienia temat, czyli problem zazwyczaj zostaje rozwiązany,
4. czasami jest romantycznie ;)

:laugh:
niby smieszne ale to swieta racja o czym piszesz malgosiu.
My jezdzimy na weekend do Gliwic srednio co ok. 5 tygodni, wiesz ile ja mam czasu na "negocjacje" ;)
i na szczescie obydwoje uwielbiamy te podroze

No właśnie! Chociaz Jachu czasami mówi, żebym nie miała głębszych przemyśleń podczas podróży!!
Zaraz po ślubie, mój ulubiony temat "ex wife" Myslałam , że mnie zabije!! ;D

reklama
No i sosik zrobiłam pycha ale trochę ostrawy ;D no i przez całą noc mnie paliła zgaga a dzisiaj znowu!Ale i tak dzięki za przepis ;D

Do góry