reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Teraz to mi troche daleko. Mieszkam w Warszawie i w 3 godziny juz tej trasy nie zrobię. Zawsze z moja przyjaciółką wsiadałyśmy w auko, w sobotę o 6.00 na 10.00 byłysmy na otwarcie i biszowałyśmy do 16.00 Potem obiadek, wieża telewizyjna i kapusta z żeberkami i spd na kolacje do domciu.
Może jeszcze kiedyś to powtórzę, mój mąż w Berlinie tylko tranzytem bywał i to na lotniskach, a po moich opowiesciach, koniecznie chce zobaczyć to miasto. Więc jak nasza młodzież podrośnie, to na weekend na pewno sie wybierzemy i wtedy dam znać Tobie. Poznamy sie w realu
Może jeszcze kiedyś to powtórzę, mój mąż w Berlinie tylko tranzytem bywał i to na lotniskach, a po moich opowiesciach, koniecznie chce zobaczyć to miasto. Więc jak nasza młodzież podrośnie, to na weekend na pewno sie wybierzemy i wtedy dam znać Tobie. Poznamy sie w realu
malgosia_76
Orzech,
Pociąg może i wygodny, ale ja jeszcze bardziej. Bez samochodu się nie ruszam ;D
Pociąg może i wygodny, ale ja jeszcze bardziej. Bez samochodu się nie ruszam ;D
malgosia_76
Ja bardzo lubie jeździć samochodem z moim mężem. Ma to swoje pozytywne strony
1. Nikt nam nie przeszkadza w dyskusji,
2.mąż nie może sie odwrócic na pięcie i pójść w cholere, musi siedzieć i cierpliwie słuchać co mam do powiedzenia,
3. w takich sytuacjach rzadko zmienia temat, czyli problem zazwyczaj zostaje rozwiązany,
4. czasami jest romantycznie
1. Nikt nam nie przeszkadza w dyskusji,
2.mąż nie może sie odwrócic na pięcie i pójść w cholere, musi siedzieć i cierpliwie słuchać co mam do powiedzenia,
3. w takich sytuacjach rzadko zmienia temat, czyli problem zazwyczaj zostaje rozwiązany,
4. czasami jest romantycznie
malgosia_76
No właśnie! Chociaz Jachu czasami mówi, żebym nie miała głębszych przemyśleń podczas podróży!!
Zaraz po ślubie, mój ulubiony temat "ex wife" Myslałam , że mnie zabije!! ;D
Zaraz po ślubie, mój ulubiony temat "ex wife" Myslałam , że mnie zabije!! ;D
reklama
Podziel się: