reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Kasiu - ja olewam normy. Natalia je jajka gdy ma na nie ochotę i w takiej formie na jaką ma ochotę. widzę,ze jak ma okres gdy zjada więcej to poxniej na dłuższy czas odpuszcza, więc póki co trzymam się tego co mówi jej organizm.
Teddy
Październikowa mać
czasami na opakowaniach roznych produktow sa przepisy, na ogl z nich nie korzystam, ale jeden mnie korcil juz od pewnego czasu... nalesniki z farszem z kaszy gryczanej z opakowania kaszy "kupiec"...
wczoraj zrobilam, sa super, szczegolnie jak sie je zrobi w formie krokietow, obtoczone w jaju i bulce i podsmazone... naprawde polecam... :-)
wczoraj zrobilam, sa super, szczegolnie jak sie je zrobi w formie krokietow, obtoczone w jaju i bulce i podsmazone... naprawde polecam... :-)
_anna
Fanka BB :)
MMMMMMMMMMMMM, krokieciki uwielbiam - moze się skusze?
A co do jajek mikołaj je uwielbia mógł by jeśc codziennie ugotowane na twardo - ale daję mu co 2 dzień , a tak jak mówi Teddy - u mnie w kuchni są prawie w każdej potrawie a to do kotlecików, ( do obtoczenia), albo w naleśnikach , makaronie itp.
A co do jajek mikołaj je uwielbia mógł by jeśc codziennie ugotowane na twardo - ale daję mu co 2 dzień , a tak jak mówi Teddy - u mnie w kuchni są prawie w każdej potrawie a to do kotlecików, ( do obtoczenia), albo w naleśnikach , makaronie itp.
Vertigo
Październikowa Mama 2005
czasami na opakowaniach roznych produktow sa przepisy, na ogl z nich nie korzystam, ale jeden mnie korcil juz od pewnego czasu... nalesniki z farszem z kaszy gryczanej z opakowania kaszy "kupiec"...
sprobuj pierogow z gryczana- ekstaza.
albo kotletow schabowych (nie rozbija sie ich tylko dobe marynuje w czosnku, itp.) panierowanych w ugotowanej kaszy... rowniez ekstaza ;-)
_anna
Fanka BB :)
pierogi z gryczną jadłam i robiłam ale takie sobie
reklama
Podziel się: