reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje obiadków i deserów

to nie ja tylko mądry mój gin chyba nie jest taki głupi jak przypuszczałam czasem coś sam z siebie mądrego powie i nie trzeba go ciągnąć za język

reklama
mrozonek tez??
czyli lody tez?
Ja nie pytam - wlasciwie, tylko sie dziwie, przeciez kobiety w ciazy objadaja sie lodami, bo to slodycz z "mlekiem" - jezeli tam w nich w ogole jesz jakies mleko ;)

Ja też się sama do siebie uśmiecham - bo zanim to przeczytałam zjadłam porcję lodów. Leży jeszcze przede mną miseczka po nich :-) Szkoda słów...

o niebieskich plesniowych tez mi gin powiedzial, ale i fecie nic.
W artykule od Ciebie jest wyraznie napisane, ze fetki sie nie powinno, ale przeciez ona jest z pasteryzowanego mleka, czy to nic nie zmienia....no nei wiem, to pytanie retoryczne, moge nie jest jak tak pisza......

Ja za to tonami objadam sie pączkami i ciągle je piekę i pilnuje żeby mi nikt nie podbierał, bo kurcze przecież może dla mnie braknąć hihihi, ciągle placki piekę, i nawet mi wychodzą a wcześniej upiekłam raz na rok i to z proszku, co potrafi zachcianka zrobić z człowiekiem, a nutella to podstawa no i pepsi do tego i raj na ziemi,[/flash]

No ja to sie objadam lodami, przez pierwsze miesiace dnia bez loda nie bylo.. a teraz jak takie upaly to automatycznie kupuje

aha Orzech CIĄGLE jak się coś kończy to sie zastanawiam co jutro będę robiła, dzisiaj np. wafle andrutowe z masą przepyszną: 1\2 kostki masła, 2 łyżeczki kakao, 1\4 szkl. mleka, szkl.cukru to wszystko do gara i gotuję 2 min. a jak ostygnie to dodaję 1i1\2 szkl. mleka w proszku i miksuje a potem tylko smarowanie tylko zanim posmarowałam to dosłownie zeżarłam połowe i musiałam dorobić ale pychota było, spróbuj​

Majad ale z ciebie słodka dziurka ;D ;D ;D ;D ale się uśmiałam
Ja jutro zrobię oponki szybko się robi i są pyszne ;) Hmmm te andruty dają mi do myślenia.
;)

reklama
jakie oponki??
jej, ja tak lubie piec i gotowac, a tu nie za bardzo mam ochote na slodkie w ciazy, ja to slone i ostre zajadam, Dzidiaj mialam znowu cos a la leszo na ostro a do tego piersi kurczaka upieczone - mnie to takie smakuja teraz.
Ale na piatek musze cos porobic, to powiedz Frezja co to sa oponki.

Do góry