reklama
Orzech
Fanka BB :)
o niebieskich plesniowych tez mi gin powiedzial, ale i fecie nic.
W artykule od Ciebie jest wyraznie napisane, ze fetki sie nie powinno, ale przeciez ona jest z pasteryzowanego mleka, czy to nic nie zmienia....no nei wiem, to pytanie retoryczne, moge nie jest jak tak pisza......
W artykule od Ciebie jest wyraznie napisane, ze fetki sie nie powinno, ale przeciez ona jest z pasteryzowanego mleka, czy to nic nie zmienia....no nei wiem, to pytanie retoryczne, moge nie jest jak tak pisza......
Ja za to tonami objadam sie pączkami i ciągle je piekę i pilnuje żeby mi nikt nie podbierał, bo kurcze przecież może dla mnie braknąć hihihi, ciągle placki piekę, i nawet mi wychodzą a wcześniej upiekłam raz na rok i to z proszku, co potrafi zachcianka zrobić z człowiekiem, a nutella to podstawa no i pepsi do tego i raj na ziemi,[/flash]
aha Orzech CIĄGLE jak się coś kończy to sie zastanawiam co jutro będę robiła, dzisiaj np. wafle andrutowe z masą przepyszną: 1\2 kostki masła, 2 łyżeczki kakao, 1\4 szkl. mleka, szkl.cukru to wszystko do gara i gotuję 2 min. a jak ostygnie to dodaję 1i1\2 szkl. mleka w proszku i miksuje a potem tylko smarowanie tylko zanim posmarowałam to dosłownie zeżarłam połowe i musiałam dorobić ale pychota było, spróbuj
reklama
Orzech
Fanka BB :)
jakie oponki??
jej, ja tak lubie piec i gotowac, a tu nie za bardzo mam ochote na slodkie w ciazy, ja to slone i ostre zajadam, Dzidiaj mialam znowu cos a la leszo na ostro a do tego piersi kurczaka upieczone - mnie to takie smakuja teraz.
Ale na piatek musze cos porobic, to powiedz Frezja co to sa oponki.
jej, ja tak lubie piec i gotowac, a tu nie za bardzo mam ochote na slodkie w ciazy, ja to slone i ostre zajadam, Dzidiaj mialam znowu cos a la leszo na ostro a do tego piersi kurczaka upieczone - mnie to takie smakuja teraz.
Ale na piatek musze cos porobic, to powiedz Frezja co to sa oponki.
Podziel się: