reklama
Teddy
Październikowa mać
ja po prostu robilam czyszczenie lodowki...
mialam troche jogurtu, troche smietany z jutrzejszym terminem... to wrzucilam..
mam troche czerwonego wina... szukam przepisu na wolowinke, bo tez mam troche zamrozonej (myslalam, ze to cos innego)...
okazuje sie, ze ja w zamrazalniku to mam tyle zarcia, ze ze dwa tygodnie moge wydziwiac.... to wydziwiam...
mialam troche jogurtu, troche smietany z jutrzejszym terminem... to wrzucilam..
mam troche czerwonego wina... szukam przepisu na wolowinke, bo tez mam troche zamrozonej (myslalam, ze to cos innego)...
okazuje sie, ze ja w zamrazalniku to mam tyle zarcia, ze ze dwa tygodnie moge wydziwiac.... to wydziwiam...
Teddy
Październikowa mać
dawaj przepis na gulasz...
teraz mialam malutki kawalek... nawet pol kilo nie mial...
zamarynowalam jak zwykle: winko, pieprz, lisc laurowy... jutro podsmaze, upieke z krazkami cebuli i tyle... uwielbiam sosik, ktory z tego wychodzi... mniam...
teraz mialam malutki kawalek... nawet pol kilo nie mial...
zamarynowalam jak zwykle: winko, pieprz, lisc laurowy... jutro podsmaze, upieke z krazkami cebuli i tyle... uwielbiam sosik, ktory z tego wychodzi... mniam...
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Teddy - nie ma to jak czyszczenie lodówki Też musze swoją oczyscić. Póki co wyczyściłam u rodziców i przywlokłam do domu sałatkę, bo leń jestem.
Ale jak tak czytam o tej Twojej wołowinie upieczonej z krążkami cebuli to sobie myślę, że u mnie byś się nie wyżywiła
Ale jak tak czytam o tej Twojej wołowinie upieczonej z krążkami cebuli to sobie myślę, że u mnie byś się nie wyżywiła
reklama
Podziel się: