reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje obiadków i deserów

reklama
witajcie w piękny niedzielny poranek! Mój dom jeszcze (ponownie) śpi, wiec piszę do was. Kulinarnie. Wczoraj miałam gości i podałam wariację z sosem miodzio. Jest na prawdę rewelacyjny. Smaki: słodki, ostry, balsamiczny to strzal dziesiątkę. Goście byli zachwyceni. Dzięki za przepis Doxa.

::)

Drzewko nie ma za co, cieszę się że smakowało! A przepis na sosik jest Magłosi ;)

Teddy ja daję Sarebską i też jest dobry ;)

ale ja mam tylko chrzanowa... wiec raczej to nie to... ;)
miod tez mam akurat akacjowy, ale tu sie nie bede wyglupiac...

No tak, musztarda chrzanowa raczej odpada! A miód jest OK, ja dawałam różne, fajny wychodzi sosik z miodem spadziowym.

Teddy dzięki Twojej wczorajszek kolacji, przypomniałam sobie że mam cukinię w lodówce :laugh:

oglaszam wszem i wobec, ze sosik miodzio jest miodzio... :)
do lososia, do wedzonego kurczaka, do mozarelli i do salaty.... oooo, taka sobie kolacje zrobilam... :)

....tylko miod, to ja mialam gryczany

eee tam skladniki... ;)

po plastrze wszystkiego na talerz, obok sosik w tygielku... i na maczanego... ;)

reklama
Do góry