reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Jestem kolejną osóbką, która wykonala sernik na zimno :-) i chyba wyszedł.
Niestety nie znalazłam serka z Campiny, podobno wogóle takiego nie ma :-) nie spierałam się wzięłam inny :-) no i przez pomyłkę kupiłam inne ciastka. Myślałam, że dobre (czerwone opakowanie) ale chyba nie bo z Bahlsena i to raczej słodkie krakersy a nie herbatniki :-) za szybko rozmokły. Ale człowiek uczy się na błędach :-)
Niestety nie znalazłam serka z Campiny, podobno wogóle takiego nie ma :-) nie spierałam się wzięłam inny :-) no i przez pomyłkę kupiłam inne ciastka. Myślałam, że dobre (czerwone opakowanie) ale chyba nie bo z Bahlsena i to raczej słodkie krakersy a nie herbatniki :-) za szybko rozmokły. Ale człowiek uczy się na błędach :-)
Najważniejsze , że wyszło i było dobre , a reszta czy to ważne . Ja robię ze zwykłego sera tylko zmielonego i galaretek i też jest dobrze , teściowa wczoraj zrobiła dla swojej matki na imieniny i jej nie wyszedł tylko ona robi inaczej niż ja ona bierze serki homo i margarynę efekt?
................................ zwarzyło jej się wszystko
................................ zwarzyło jej się wszystko
E
ewcia1981
Gość
i jak z planami na dzisiejsze danie , mi zazwyczaj zostaje obiadek z niedzieli ale tym razem nic sie nieustało.
reklama
Podziel się: