reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje imion dla naszych pociech

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
my tez nadal nie jestesmy zdecydowani,ale mam nadzieje ze po porodzie szybko sie zdecyduejmy bo jak niby bede mowic:dry:

reklama
Doti Marcin bardzo ładnie, zawsze mi się podobało, sama bym takie wziela gdyby mój ex nie miał tak na imię, więc nawet mojemu nie proponowalam
Ja zostawiłam decyzję mężowi, nie umiem wybierać imion, co wybrałam to jemu się nie podobało, to samo było z Roksana on wybrał, mi się spodobało i zostało. Teraz będzie Krystian

Mój brat to Marcin. Imię na prawdę spoko ;-)

U mnie odnośnie imienia to tylko moja mama próbowała na nas wpłynąć ale wiedziała, że z góry jest to skazane na porażkę bo ja sobie nie pozwolę, więc spasowała. Teściowa nic nie mówiła.
Innych mam w nosie zwłaszcza gdy mówią o popularności imienia, które wybraliśmy. Nie spotkałam się dookoła z tym samym imieniem.

reklama
u nas na 90% Kalinka

aczkolwiek nikt z rodziny nie oszalał z radości :-D jak ktoś się pytał o imię to mówimy, na 100% zdecydujemy jak zobaczymy dziecko ale chyba będzie Kalina. I ta cisza.... hahahaha

moja mama nadal próbuję przeforsować Maję, babcia zrobiła listę imion na której oczywiście Kaliny nie ma :-D, dziadek zasugerował, zeby dać Marysia tak jak babcia ma na imię, kuzynka też dobra reakcja ".... (cisza) ... yyyyy.... a jak to się zdrabnia?"
normalnie nic tylko filmować reakcje innych! Ja nie wiem o co im chodzi z tym imieniem. :confused:
generalnie chyba nikt oprócz mojej kumpeli nie zareagował jakoś w stylu "wow, super imię". No ale kumpela jest raczej dość oryginalna jeśli chodzi i imiona, jest polonistką i jeśli kiedyś będzie miała syna to da mu na imię Wespazjan (dla mnie zbyt duży hardcore jednak) :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry