reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje imion dla naszych pociech

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karola nie przejmuj się takimi reakcjami.
Mi tam się podoba Kalina, nawet znam jedną małą Kalinke, fajna jest .
A w przedszkolu mojej córki widziałam na liście 2 , więc chyba staje się popularne.

reklama
U nas na 100% będzie Szymon. To była wczesna i szybka decyzja. I teraz chociaż nie mamy problemu z osobami, które chcą doradzać, bo już na etapie pytania czy będzie chłopiec czy dziewczynka mówimy że to jest Szymek i juz. Po dyskusji. Czasem ktoś się wypowie, że takie czy takie, bo zna kogoś kto coś tam. Ale puszczamy takie uwagi mimo uszu. A u mnie w regionie to imie w ogóle nie jest popularne

Doti 99% Marcin :) Jedna z Was pisała, że to imię popularne w latach 80-tych. Mama też mi to mówiła, ale mi nie zależy na "modnym". Bardzo mi się podoba i łatwo zdrobnić;)

Karola Kalinka to śliczne imię!!

u nas od 13tc nadal pozostaje Aleksander. Ale jak go zobaczymy to zdecydujemy tak na 100%

Tusiaczku, sliczne imie dla chlopca. Miaam tak dac na imie pierwszemu synowi, ale maz stanal okoniem i do tej pory sie nie zgadza.

Arabelko, mamy juz 3 Aleksandrow na lipcowkach. Jak bedziesz zdrabnisc to imie? moj kuzyn tez Alelsander i mowimy na niwgo Alek. Ja wole wersje Olek.

U nas na 90% Natalia

Ostatnio prababcia pytała P. jak dajemy na imię i ten jej mówi, że CHYBA Natalia, na co prababcia zaczęła kręcić nosem, bo nie dość, że niezbyt ładne, to w rodzinie już 1 Natalia jest :sorry2: Taaaaa jest, ale ma ze 20 lat i kontaktu nie utrzymujemy :sorry2: Prababcia by chciała Marysię ( ona sama tak ma na imię :-D )

Karola imie proponowane przez kolezanke :szok:nigdy o taki mnie slyszalm Wesp...dziwne

oj widze ze' OLki '(Aleksander)'beda krolowac na lipcowkach;-)ślicznie:)

moja Ola dzis rano mowi ze ona chce ;Justynke',Hani nie chce:sorry2:ehhh

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry