reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje imion dla naszych pociech

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My po ciężkich rozmyślaniach postawiliśmy na Hanię i Nikodema.

Córka chciała Gabrysię i Igora, ale mnie to nie odpowiadało. Ja z kolei bardzo chciałam Mieszka, ale niestety mąż od początku nie chciał tego słyszeć. No i zostaliśmy przy tych dwóch neutralnych imionach.

reklama
ja caly czas jestem za Hania ale maz kreci nosem wiec jestesmy 'w polu' z imieniem:sorry:

Doti Wiktor bardzo ladne imei:)))

my w szkole mowilismy 'Mela' na kolezanke ktoraa mial duze piersi;)

Hania ślicznie. Też mi chodziło po głowie wcześniej, ale małż nie chciał się zgodzić. Została Pola. Na drugie chcemy dać jej Anna (po babci)... ale ostatnio zobaczyłam w kalendarzu, że jest takie imię Polianna :D i się zastanawiam czy by jednak nie dać tylko jednego i to właśnie tego - byłoby 2 w 1. Zastanawiam się tylko czy nie będą za nią polana w szkole wołać :D co myślicie?

ninja - u mojego M. pojawiła się fascynacja imionami typu 2w1. Mnie się to strasznie nie podoba :-p Samo Pola jak dla mnie ładniej. Polianna - pewnie Poli będą wołać.

Co do Hani - super jest to imię, na studiach miałam bardzo dobrą koleżankę. Wciąż jest na naszej liście. Bo ostateczną decyzję podejmiemy w szpitalu.

Agula, Hanna i Anna maja w ten sam dzien imieniny 26 lipca.
Jestem Anna, moja ciocia Hanna i swietujemy razem zawsze.

reklama
nie wiedziałam;)

mame mam Anne tzn Wieslawe ale od małegomowili Ania i tak zosatlo:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry