reklama
M
Mona6061
Gość
Widze ze imiona tradycyjne przewazaja
Ja jeszcze nie wiem co bedzie:/ z Nadia z gory wiedzialam ze bedzie Nadia lub Nathan.
A teraz dla chlopca ENZO (chyba) ,dziewczynka - nie mam pojecia jeszcze.
Ja jeszcze nie wiem co bedzie:/ z Nadia z gory wiedzialam ze bedzie Nadia lub Nathan.
A teraz dla chlopca ENZO (chyba) ,dziewczynka - nie mam pojecia jeszcze.
Ja nie mam pojęcia Dla Jasia od razu wiedzieliśmy, a teraz coś czuję, że będą starcia, bo jest nas 3 i każdy chce dodać swoje 5 groszy. Dla chłopca podoba mi się Michaś i Antoś. A na dziewczynkę nie mam pojęcia. Mężowi podoba się Wiktoria. A dziadkowie mówią, że jak coś ma być Małgosia, co święta życzyli nam Małgosi
Starszy brat podjął decyzję, że będzie Igor lub Natalia.
Potwierdzam Jaśki to super chłopaki i łobuzy do zacałowania
OWCA no ma ten Twój chłop pomysły.
Starszy brat podjął decyzję, że będzie Igor lub Natalia.
Potwierdzam Jaśki to super chłopaki i łobuzy do zacałowania
OWCA no ma ten Twój chłop pomysły.
reklama
Mona Enzo - dość oryginalne imię, nie spotkałam się jeszcze z takim, ale to akurat dobrze
A my wczoraj zdecydowaliśmy, że zostaje Antoś i tak się już do niego zwracamy. U brata mojego męża jest roczny Nikoś, różnica nieduża, więc się będą kuzyni razem bawić: Antoś i Nikoś A jak jeszcze brałam pod uwagę, że będzie dziewczynka to miała być Daria ewentualnie Nadia. Ale wczorajsze usg zakończyło moje rozważania o żeńskich imionach
A my wczoraj zdecydowaliśmy, że zostaje Antoś i tak się już do niego zwracamy. U brata mojego męża jest roczny Nikoś, różnica nieduża, więc się będą kuzyni razem bawić: Antoś i Nikoś A jak jeszcze brałam pod uwagę, że będzie dziewczynka to miała być Daria ewentualnie Nadia. Ale wczorajsze usg zakończyło moje rozważania o żeńskich imionach