- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
U nas raczej będzie dziewczyka.. ale gdyby nie to chopak będzie miał na imie Jonatan a dziewczynka ?? nie wiem-- podoba mi sie kilka opcji : Emma, Iwa, Inga, Milena, Weronika.. choć jeszcze nic nie jest pewne
w sumie w pierwszej ciazy podobała mi się Olga i Judyta a i tak gdy już wiedzielismy, że to bedzie dziewczynka to znalazła się Jowita i tak zostało
w sumie w pierwszej ciazy podobała mi się Olga i Judyta a i tak gdy już wiedzielismy, że to bedzie dziewczynka to znalazła się Jowita i tak zostało
Kluliczek
Babka z laską
Oj przy takim nazwisku to zdecydowanie odradzam Gabrysię. Obawiam się, że ktoś kto będzie chciał szybko wymówi zrobi z niej Garbielę...
A Hanna brzmi slicznie, a dodatkowo międzynarodowe nazwisko i imie też :-).
Nasze dzieci mają podwójne nazwisko dlatego imie nie moze by długie.
A Hanna brzmi slicznie, a dodatkowo międzynarodowe nazwisko i imie też :-).
Nasze dzieci mają podwójne nazwisko dlatego imie nie moze by długie.
Ostatnia edycja:
Monia_
Aktywna w BB
Na razie dla dziewczynki - Dominika,dla chłopca- Dominik:-)
yssaya
Mama Aniołka,,,
Mój chłopak też chce dać podwójne nazwisko, bo samo jego mu się nie podoba, ale ja się nie zgadzam, chcę, żeby miał tylko jego nazwisko...
reklama
Kluliczek
Babka z laską
U nas mąż ma swoje, a ja panieńskie i jego. No i przy ślubie zadecydował, że dzieci mają nazywac się jak ja. Strasznie to długie, ale przynajmniej łatwiej zapamiętują Janka. Jak czekamy na zwolnienie się miejsca w kolejce, to zawsze panie najpierw pamiętają,zeby jego dopisa, bo im podwójny Jaś zostaje w głowie .
Myślę, że kiedyś dzieci same zdecydują, czy chcą 2 nazwisk, czy jednego. A co do uzywania przez ogół jednego to trudno, Janek nazywa się podwujnie a jak do niektórych to nie dociera to ich ograniczenie.
Myślę, że kiedyś dzieci same zdecydują, czy chcą 2 nazwisk, czy jednego. A co do uzywania przez ogół jednego to trudno, Janek nazywa się podwujnie a jak do niektórych to nie dociera to ich ograniczenie.
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.