Jeśli miałabym wybierać to albo byłby to patryk albo nina albo zuzka.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ania.falko
Entuzjast(k)a
dziewczyny,a ja od tylu miesiecy bylam pewna,ze chce Alexa,a wczoraj wieczorm i dzis zachcialo mi sie Wiktora!!!!!!no nie wiem...chyba sie z tym przespie
mamjakty
styczniówka 2009
no u nas gdyby Ola okazała się chłopakiem to będzie Wiktor Piotr ;-) w kwestii męskiego imienia nie ma dyskusji, a co do dziewczynki, to chodzi mi po głowie Kasia, ale jednak chyba będzie Aleksandra Katarzyna jakby co ;-)
klaudusiaNK
Fanka BB :)
dziewczyny,a ja od tylu miesiecy bylam pewna,ze chce Alexa,a wczoraj wieczorm i dzis zachcialo mi sie Wiktora!!!!!!no nie wiem...chyba sie z tym przespie
Wiktor super imię! U mnie mąż akurat wybierał i od razu mi się spodobało to imię.
ania.falko
Entuzjast(k)a
oj chyba dzis pogadam z mezulem na ten temat....
Kluliczek
Babka z laską
A ja miałam bezsenna noc, cos mi chyba lekko zaszkodziło i tak sobie przegladałam skarbczyk imion. No i jedyne imię które pasuje do malucha to Wituś. Raczej Wit niż Witold. No i T. wymyslił, ze nawet ładnie się rymuja zdrobnienia: Jaś i Tuś :-).
reklama
ania.falko
Entuzjast(k)a
Moj kochany malzonek jest pewien ,ze Alex to najodpowiedniejsze imie dla naszego syna....takze zostaje. A dzis juz nie chce Wiktora...ach te hormony:-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.