reklama
maran-atha
Fanka BB :)
vikiigus - dokładnie tak
łączenia jak najbardziej po porodzie bo narazie wiele wątków jest nam potrzebnych a potem stana się zbędne
wiec narazie została do utworzenia gorąca linia i czekamy na nasze dzieciaczki a potem będziemy sprzątać ;-)
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Gorąca linia już jest, możemy się rozpakowywać ;-)
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Gorąca linia już jest, możemy się rozpakowywać ;-)
heheh no ja chetna jestem juz tylko moja córcia jakos mniej chyba
troszkę ostatnio bałaganimy na tym forum ,więc na bieżąco przenoszę wątki jeśli nie są tematycznie w temacie zostawiam tytuły , więc jakby co można wyśledzić gdzie się dyskusja urodziła
z nudów chyba...bo potem i tak pewnie wrzuci sie w jeden worek - ale myslę, że skoro mamy podział, to jak zobaczę , że coś tam nie tak to robię z tym porządek - taka nasza niewdzięczna rola modów:-)
postanowiłam tylko że z głównego tematu nic rozdzielać nie będę - skoro mamy ochotę tam pomarudzić - to marudźmy - no chyba , że tamat będzie wyjątkowo tematyczny, a przez to bardziej przejrzysty w osobnym wątku ;-)
z nudów chyba...bo potem i tak pewnie wrzuci sie w jeden worek - ale myslę, że skoro mamy podział, to jak zobaczę , że coś tam nie tak to robię z tym porządek - taka nasza niewdzięczna rola modów:-)
postanowiłam tylko że z głównego tematu nic rozdzielać nie będę - skoro mamy ochotę tam pomarudzić - to marudźmy - no chyba , że tamat będzie wyjątkowo tematyczny, a przez to bardziej przejrzysty w osobnym wątku ;-)
ligotka
no ja sie wlasnie dzis gubie a to pewnie przez te Twoje porzadki
no ja sie wlasnie dzis gubie a to pewnie przez te Twoje porzadki
ja tylko staniczki z wątku zakupowego dla dzieciaczków przeniosłam do zakupowego dla mamusiek, a temat o obniżaniu brzuszka z wątku zdjęciowego do objawów porodowych
Ewitka
Majowo-lutowa mama
To likwidujemy (wchłaniamy) wątek o muzyce?
Co do wątku zamkniętego, to jest tu Lutówki 2011 - Forum BabyBoom Prośba do maran-tha, ponieważ tam są nasze namiary, sprawdzaj kogo dodajesz, żeby to nie były osoby, które napiszą 1-2 posty i już chcą być na zamkniętym tylko takie, które rzeczywiście już długo piszą i ją znamy.
Co do wątku zamkniętego, to jest tu Lutówki 2011 - Forum BabyBoom Prośba do maran-tha, ponieważ tam są nasze namiary, sprawdzaj kogo dodajesz, żeby to nie były osoby, które napiszą 1-2 posty i już chcą być na zamkniętym tylko takie, które rzeczywiście już długo piszą i ją znamy.
Ostatnia edycja:
reklama
krysiaczek86
A ja myślę, ze niedługo będzie można stworzyc wątek o formalnościach po porodzie- jak załatwic becikowe, nr PESEL dziecku, itp.
Podziel się: