reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocjones skleponess:)

reklama
topoleczka - dzięki za instrukcje, dostałam dziś przesyłeczkę z 5 Pampers Premium Care -bardzo mi się podobają. Mięciutkie, ponoć lepiej chłonne - zobaczymy. W sklepach nie widziałam ich jeszcze.

Fajnie, że dostałaś paczuszkę-do reszty dziewczyn też pewnie dojdą niedługo:-) Szkoda, że tylko 5, ale zawsze coś:dry: A w sklepach jeszcze ich nie ma, dopiero teraz zaczną trafiać na rynek:-)

A ja myślałam, że to są te Premium Care, które można już kupić w sklepie. Jak dla mnie nie są zbyt rewelacyjne, jeśli weźmiemy pod uwagę ich cenę.

ja tez jeszcze nie dostałam paczuszki - oj Kaja chyba masz jakies specjalne względy hihihih ;p
a jak to ich nie ma?
a to nie sa te w białym opakowaniu? o 10 zł droższe od activ baby?

a ja dziś dostałam :)

do tego listonosz nie niósł bo było mu chyba za ciężko i zostawił awizo z napisem duża paczka pół dnia myślałam co to hehe mój otwiera a tam pampersy ;)

Ja niestety nie mogłam zalogować się na tę stronę, bo wyskoczyło jakieś drugie hasło, którego nie mogłam wprowadzić, trudno.

A pieluszki Premium Care widziałam w Rossmanie za niecałe 42 zł.

noo ja też dziś dostałam :-)

Gosia ile ty ich dostałaś :szok: ze wielka paczka :szok:
ja list w formacie A4 miałam a tam 5 pieluszek :-)

reklama
Do góry