...byłam w Blu - ale czwórek nie było akurat
Kupiłam wczoraj w Auchanie za 44 pln za 70 szt.
Wystarczyło podejść do obsługi - mi zawsze przynoszą 3 z magazynu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...byłam w Blu - ale czwórek nie było akurat
Kupiłam wczoraj w Auchanie za 44 pln za 70 szt.
Czechow, a Wy jeszcze na trójeczkach jesteście? My już czwórki od dawna mamy...
A ja pojechałam wczoraj wieczorem specjalnie do Superharmu po pampersiaki, bo nam się kończą. Obliczyłam sobie, że to czysty zysk, bo ostatnio zapłaciłam za paczkę 52,99, a teraz miały być za 39,99. No i niestety w SP nie było tych Pampersów z promocji i kupiłam takie większe bez promocji za 54,99. Czysty zysk
trójki, czwórki plus były, a czwórek nawet na magazynie nie było ;-(
Kotki zawsze pytajcie obsługę - ja tak robię i one mi wyciągają - nigdy nie było problemu. Tak, my na 3 i jeszcze chyba długo będziemy na nich :-) Taki suchodupiec mi się trafił.
A'propos Pampersiaków: w Lidlu duża paka za 39,99. Z tym, że jest mały problem: byłam akurat w Pruszkowie i chciałam kupić i NIE MA CZWÓREK! Są dwójki, trójki i piątki... Może gdzieś indziej jest inaczej? A może czwórki i tak najlepiej schodzą i nie opłaca się im robić promocji