reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocjones skleponess:)

Wykasowało mi automatycznie nazwę strony Pampers Premium, ale przekierowanie jest dobre, więc zamawiajcie, jeśli chcecie. Z doświadczenia, wiem, że każda ilość pieluch się przyda:)

Ostatnia edycja:
reklama
Streetcom to "agencja marketingu szeptanego"-to z ich stronki. Generalnie polega to na tym, że zarejestrowałam się na ich stronie, bo wiedziałam, że wysyłają fajne produkty do testowania. Nic za to nie płacę. Rozmawiam o produktach ze znajomymi, czasem daję im próbki i obowiązkowo piszę raporty z rozmów. On na podstawie mojej aktywności stwierdzają czy nadaję się na ich "ekspertkę" i czy dostanę kolejne paczki. testowałam już brise, clear, a teraz przysłali mi pampersy. No i w ulotce, którą miałam do nich dołączoną napisali, że pod tym linkiem można dostać pieluszki. Możesz wejść na ich stronkę i poczytać Streetcom Polska Sp. z o.o.

a mi napisali przy rejestracji że w moim nazwisku mają być polskie znaki jak i w imieniu ale w sumie wpisałam panieńskie bardziej polskich znaków to w nim nie ma niż takie co są ;)

reklama
Do góry