reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocjones skleponess:)

czechow 2 ???!!! to Laura na prawdę drobinka!!! a Hagisy to ja kupuje tylko te z formułą 12h bo te zwykłe to rzezcywiście jakoś nie trzymają!

reklama
czechow 2 ???!!! to Laura na prawdę drobinka!!! a Hagisy to ja kupuje tylko te z formułą 12h bo te zwykłe to rzezcywiście jakoś nie trzymają!

Ona poprostu oszczędna jest - wy w opakowaniu macie dużo mniej pieluch a ona woli więcej - typowa kobieta :-) W 3 jak ją "ubiorę" to rzepy z przodu się stykają i wcale jej nie uciska w brzuszku

Chciałabym :-)

dobra dobra :-D

alem w szoku jest ze wy jeszcze w 3 ;-)

mój Wielki Boo już do tych wielkich dzieci nie należy ..zatrzymaliśmy się na rozmiarze 80 no i hugissy 4 a pampki 5 (hugissy sa wiekszę o dziwo ) mój smok to jest za to nabity ..nie jest gruby ale ma porządne udka - jak ojciec :-D

Ja jestem ciekawa ile ta diablica będzie chodziła w 3.

Byłam w biedronie - rajtki wyglądają dużo lepiej niż w zeszłym roku - więc się skusiłam - zobaczymy co z tego będzie
Są też bodziaki bodajże po 7,90 i promocja na huggisy ale nie pamiętam za ile

ja dziś właśnie kupiłam w realu dwie paki 4, ale zastanawiam się, czy już nie powinnam wziąść 4+, bo domu leżą jeszcze dwie paczki po 54 szt. może zdążymy zużyć:-p

reklama
Do góry