reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocjones skleponess:)

w tesco od 30 wrzes.
Bebilon za 400g 2sztuki po 65zł

happy big pack 41,99
hugies 55,99 za giga pack

chusteczki dzidziuś 18,53 za 4 op
ch. pampers 25,99 za 4 op

reklama
Dzięki Gosia właśnie kupiliśmy ten promocyjny Bebilon, mam nadzieję, że te dwa opakowania na długo starczą.

A my kupiliśmy w Auchan chusteczki Bambino dwa opakowania po 9,60, oraz dużą paczkę pieluszek Happy po 37,90.
W Lidlu rajstopki termiczne tzn. takie grubsze z meszkiem w środku za 7,77zł, nie wiem jak będą się zachowywały po praniu, ale podobne widziałam w H&M za 25 zł. Zwykłe rajstopki w Lidlu 2 pary w opakowaniu za 12 zł.

chciałabym powiedzieć że w Kauflandzie są Hugissy 4ki 70 szt po 34 zł - od dawien dawna i to nie jest promocja
przykladowo w Tesco ta sama paczka za 49 zł :eek:
dobrze czasem Kaufland odwiedzić

reklama
Rox - trzeba mieć koło siebie ;-)
A mi jakoś haggisy nie podeszły - szybko przeciekają i jakoś zawsze kupa wyjdzie Laurze koło pachwiny.

jak to przeciekaja ??? ;-) pieluchy się zmienia co jakiś czas :-D

nam i Huggisy i Pampersy pasują ale nie S&P
wszelakie Dadda i insze sa uznane za wroga numer jeden przez delikatną pupcię Wielkiego Boo

Do góry