reklama
Dzięki Gosia właśnie kupiliśmy ten promocyjny Bebilon, mam nadzieję, że te dwa opakowania na długo starczą.
A my kupiliśmy w Auchan chusteczki Bambino dwa opakowania po 9,60, oraz dużą paczkę pieluszek Happy po 37,90.
W Lidlu rajstopki termiczne tzn. takie grubsze z meszkiem w środku za 7,77zł, nie wiem jak będą się zachowywały po praniu, ale podobne widziałam w H&M za 25 zł. Zwykłe rajstopki w Lidlu 2 pary w opakowaniu za 12 zł.
A my kupiliśmy w Auchan chusteczki Bambino dwa opakowania po 9,60, oraz dużą paczkę pieluszek Happy po 37,90.
W Lidlu rajstopki termiczne tzn. takie grubsze z meszkiem w środku za 7,77zł, nie wiem jak będą się zachowywały po praniu, ale podobne widziałam w H&M za 25 zł. Zwykłe rajstopki w Lidlu 2 pary w opakowaniu za 12 zł.
Szukam papmków 4rek w promocji ;-) ostatnio po 49 kupowałam, bo nie było żadnej promocji ;-)
Superpharm - 46 pln + chusteczki
Jest też sporo promocji w rossmanie - jak będę miała chwilę czasu tp napisze co i jak
W biedronce są rajtuzki po 6,99 frote, nawet dobrej jakości.
ja się przejachałam na rajstopkach z biedrony - w zeszłym roku kupiłam 3 pary i po jednym praniu nie dość że się rozciągnęły to na pupie stały się niemalże przezroczyste (tak się rozciągnęły)
Coś takiego znalazłam (dla Warszawy)
Forum mieszkańców osiedli Derby - Polska, mazowieckie, Warszawa, Białołęka, Skarbka z Gór :: OGŁOSZENIA :: PAMPERSY NIEMIECKIE WE WSZYSTKICH ROZMIARACH
Chyba sie pokuszę
Ale to pampersy pampersy czy jakiejś innej firmy (nie widzę zdjęcia)
reklama
Rox - trzeba mieć koło siebie ;-)
A mi jakoś haggisy nie podeszły - szybko przeciekają i jakoś zawsze kupa wyjdzie Laurze koło pachwiny.
jak to przeciekaja ??? ;-) pieluchy się zmienia co jakiś czas
nam i Huggisy i Pampersy pasują ale nie S&P
wszelakie Dadda i insze sa uznane za wroga numer jeden przez delikatną pupcię Wielkiego Boo
Podziel się: