reklama
no więc ja mam kilka promocjones :
1) w tesko mleko Bebiko w dwupaku 19,99 ( normalnie jedno kosztuje 11,95) wiec prawie 2 zł w kieszeni
2) w realu Pieluszki Pampers wszystkie rozmiary (activ baby) 42,99 - normalnie około 50 zł :-)
3) w 5-10-15 super przeceny wszystkich ciuszków - ja wczoraj kupiłam sukienke za 10 zł, śliczną tuniczke za 10 zł i różowe spodnie długie wyszywane w motylko 14,99 :-) fajne są kurteczki na wyprzedazy za ok 35 zł !!! i chłopięce i dziewczece także naprawde polecam :-)
1) w tesko mleko Bebiko w dwupaku 19,99 ( normalnie jedno kosztuje 11,95) wiec prawie 2 zł w kieszeni
2) w realu Pieluszki Pampers wszystkie rozmiary (activ baby) 42,99 - normalnie około 50 zł :-)
3) w 5-10-15 super przeceny wszystkich ciuszków - ja wczoraj kupiłam sukienke za 10 zł, śliczną tuniczke za 10 zł i różowe spodnie długie wyszywane w motylko 14,99 :-) fajne są kurteczki na wyprzedazy za ok 35 zł !!! i chłopięce i dziewczece także naprawde polecam :-)
w carefurze promocja była do niedzieli albo to poniedziałku. teraz są pampki w tesco jakoś po 47, napisali że paczka 90 szt, ale jakoś mi to podejrzane, bo u nich przecież paczki różne dla różnych rozmiarów. może później podjadę sprawdzić to dam znać. a w ogóle nie wiem, czy wiecie ale w tesco zbiera się paragony m.in. za pampersy i jak się wyda odpowiednią kwotę to się nagrody - zabawki z fisher price i inne rzeczy dostaje. my właśnie jedziemy kupić pampki i będziemy mieć już muzyczny domek z fp. nazywa się to klub szczęśliwego maluszka
w carrefurze po 19,98 hehe1) w tesko mleko Bebiko w dwupaku 19,99 ( normalnie jedno kosztuje 11,95) wiec prawie 2 zł w kieszeni
bobovitA kaszka 9,98zł za 2 sztuki
deser - 3,58zł za 2 sztuki
sok 300ml - 4,58zł za 2 sztuki
ważne od 4 do 9 sierpnia
reklama
Klara M
Fanka BB :)
My mamy w planach próbować te rosmanowe- niestety po Dada uczulenie, w Huggies balerony nóżkowe mego C się nie mieszczą, chwilowo znów przprosiliśmy Pappersy rozmiar 4+......
ale Huggisy wykorzystamy, da się je tak zapiąć że C nic nie uciska więc się przemęczymy....
ale Huggisy wykorzystamy, da się je tak zapiąć że C nic nie uciska więc się przemęczymy....
Podziel się: