reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocjones skleponess:)

reklama
no więc ja mam kilka promocjones :

1) w tesko mleko Bebiko w dwupaku 19,99 ( normalnie jedno kosztuje 11,95) wiec prawie 2 zł w kieszeni
2) w realu Pieluszki Pampers wszystkie rozmiary (activ baby) 42,99 - normalnie około 50 zł :-)
3) w 5-10-15 super przeceny wszystkich ciuszków - ja wczoraj kupiłam sukienke za 10 zł, śliczną tuniczke za 10 zł i różowe spodnie długie wyszywane w motylko 14,99 :-) fajne są kurteczki na wyprzedazy za ok 35 zł !!! i chłopięce i dziewczece także naprawde polecam :-)

Tysiolek a te pampersy 42,99 to ile w opakowaniu bo mnie te ich paczki wykonczą... mega, jumbo, i inne pierdoły a w każdej inaczej.

w carefurze promocja była do niedzieli albo to poniedziałku. teraz są pampki w tesco jakoś po 47, napisali że paczka 90 szt, ale jakoś mi to podejrzane, bo u nich przecież paczki różne dla różnych rozmiarów. może później podjadę sprawdzić to dam znać. a w ogóle nie wiem, czy wiecie ale w tesco zbiera się paragony m.in. za pampersy i jak się wyda odpowiednią kwotę to się nagrody - zabawki z fisher price i inne rzeczy dostaje. my właśnie jedziemy kupić pampki i będziemy mieć już muzyczny domek z fp. nazywa się to klub szczęśliwego maluszka

Ja kupuję 4+ i jeszcze nie widziałam paczki 70szt, naprawdę te opakowania są ciągle inne a i cena dla rozmiaru różna więc podawajcie zawsze ilosć i rozmiar.
W ogole pampers ma bardzo pogmatwane te opakowania.

reklama
My mamy w planach próbować te rosmanowe- niestety po Dada uczulenie, w Huggies balerony nóżkowe mego C się nie mieszczą, chwilowo znów przprosiliśmy Pappersy rozmiar 4+......
ale Huggisy wykorzystamy, da się je tak zapiąć że C nic nie uciska więc się przemęczymy....

Do góry