reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocjones skleponess:)

reklama
i tez w rosmanie sa promocje na słoiczki HIPP'a nie wiem czy dajecie już jogurciki - ale zamiast to 4,49 sa po 4,19 zawsze to pare groszaków :-)
ja nakupowałam całą siate za 100 zł więc na truszke starczy tych słoiczków :-)

w carefourze są chusteczki pampersa 4+2 gratis za 24 z groszami.
I C&A jest wyprzedaz kurteczek dla dzieci po 35,00 , a kombinezony (spodnie ogrodniczki-grube + kurtka) po 59,00.

jak myslicie, jak mały ma w tej chwili niecałe 74 cm, to kombinezon na 86 będze dobry na zimę? chyba dzieci po pół roku tak szybko nie rosną?

Ostatnia edycja:
Nie byłam ostatnio w żadnym oszołomie ale w rossmanie jest promocja na pampersy za 2 paki (duże) 84,98 - różne rozmiary

w Rosmanos są do nabycia duze obiadki Gerbera za 3,99zł. (u mnie byly tylko po 8 mies w promocji ale moze w innych jest inaczej)

w rosmanos dzisiaj zakupic mleko Bebiko 2 albo 1 za 9,99 (normalnie około 11-12 zł) i chusteczkos dosyć poobniżane ceny

w carrefurze niektóre obiadki 2+1 gratki

u nas była ryba , indyk , cielęcina do wyboru cena 5,58zł

i kaszki bobovita ryżowe były po 4,45zł

pampersy 40,99zł tylko nie wiem jakie duże nie zwróciłam uwagi ;-)

reklama
W Biedronkos są zestawy do karmienia dla dzieci (miseczka, filiżanka, talerzyk na drugie danie z trzema przegródkami,widelczyk i łyżeczka) po 9,99zł.

Do góry