reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

To chyba rzeczywiście tak jest, że nie w każdym Realu jest pomocja. Kiedyś któraś z Was pisała, że jest super oferta na pieluchy, pojechałam do naszego Reala, a panie zrobiły wielkie oczy. Trochę to dziwne, bo Tesco np ma promocje na te same towary w różnych miastach w Real niekoniecznie :confused:

A co do promocji to podobno są niezłe cięcia cenowe w KappAhlu, jeszcze nie byłam, ale mojej koleżanki córka pracuje tam i mówiła, że są spore wyprzedaże i to zarówno w ciuszkach dziecięcych jak i takich ciuchach na mnie w rozmiarach XXL. Jutro zajrzę tam, bo jadę do Carrefoura, a oba sklepy są u nas w Galerii Pomorskiej.

reklama
W niedziele byłam w realu, u nas była promocja na pampersy 2x paczki duze, w cenie jakoś 65zł, ale były tylko rozmiary 1,2 i 6...:baffled:

w carefurze kupiłam dziś zetpolki mieli pełno różnych kolorów wzorów:tak: itd były po 13,95 niby w promocji z 16.95zł ale i tak taniej wyszło niż jak się zamawia na allegro ;-) potem było pełno spódniczek , spodni jeansowych po 12zl -13zł i bluzeczki po 8,50zł :tak:albo trójpaki i wychodzą po 6zł groszem jedna

Ostatnia edycja:
A ja dziś byłam w Realu i kupiłam trójpak kaszek mlecznych (2 owocowe i jedna wielozbożowa z pełnego przemiału) z puszką gratis za 17,90. Niby za 3 kaszki zapłaciłabym prawie tyle samo, ale puszka fajna :-D. Pewnie są nie tylko w Realu, bo to promocja Bobovity a nie Reala.

reklama
Kaufland
Pampers

active baby 38,99zł
pakowane po maxi-62szt
junior 52
maxi plus 56
extra large 44
midi 70

na opakowaniu pisze + 6 pieluszek gratis ;-):-D

chusteczki pielęgnacyjne pampers normal 2x72 sensitive i naturals 2x63 11,99zł

Dla tych co potrzebują skrzyni to skrzynia pirat po 19,99zł(w carrefurze 18,95zł)
pojemnik z 3 szufladkami 24,99zł

w tesco
happy 29,99zł mega junior pack

bebilon 34,99zł

chusteczki nawilżane huggies 5,99zł za 2 opakowania !!!

real
uczona słuchaweczka za 59,95zł

carrefour

skrzynia 18,95zł

pampers w kartonie 88,95, za jumbo pack płaciłam 47zł (niby w promocji)

Do góry