reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

w tesco 49zł jumbo bez promocji widziałam ...wczoraj :-D mam jeszcze pół paczki wiec może trafię na promocje jak pojedziemy po zakupy na wypłatę :tak:

reklama
W Realu jumbo packi sa po 41 zł,a giganty;-) po 49:tak:
tylko kochane pamietajcie ze nie w kazdym REALU jest taka sama promocja w tym samym czasie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ja dzis tez musialam kupic pampki bo zostaly mi 2 szt za jumbo zaplacilam 45,99zl ale to normalna cena w tym sklepie

Może nie dla naszych małych dzieciaczków ale jeśli ktoś szuka na prezent
to w biedronce ten projektor jest po 29,90 zł jakoś tak ;-)
SUPER PROJEKTOR DO NAUKI RYSOWANIA (449649722) - Aukcje internetowe Allegro

czy ktoś wie czy ten projektor jest fajny czy tandetny???

i tablica nie jestem pewna :no:czy dokładnie taka po 30zł chyba nie ma dodatków ale jadę ją kupić do chrześniaka wiec jakby ktoś chciał wiedzieć to powiem;-)
DWUSTRONNA TABLICA SZKOLNA-MAGNETYCZNO KREDOWA (454275397) - Aukcje internetowe Allegro

Może nie dla naszych małych dzieciaczków ale jeśli ktoś szuka na prezent
to w biedronce ten projektor jest po 29,90 zł jakoś tak ;-)
SUPER PROJEKTOR DO NAUKI RYSOWANIA (449649722) - Aukcje internetowe Allegro

czy ktoś wie czy ten projektor jest fajny czy tandetny???

i tablica nie jestem pewna :no:czy dokładnie taka po 30zł chyba nie ma dodatków ale jadę ją kupić do chrześniaka wiec jakby ktoś chciał wiedzieć to powiem;-)
DWUSTRONNA TABLICA SZKOLNA-MAGNETYCZNO KREDOWA (454275397) - Aukcje internetowe Allegro
I co Gosia sprawdzałaś jak wygląda ten projektor,bo szukam coś dla męza chrześniaczki,a jest pomysłowy?

I co Gosia sprawdzałaś jak wygląda ten projektor,bo szukam coś dla męza chrześniaczki,a jest pomysłowy?

Rozalka w środku nie sprawdzałam bo było wszystko pozamykane szczelnie ale był jeden na wystawce i oczywiście rozwalony i bez części:baffled: wiec nic mi to nie dało
zastanawiałam się czy też nie kupić dla chrześniaka ale raczej jakbym miała kupować to bym sprawdziła to co zostało z niego na wystawce to ta góra wydawała się solidna a dno niestety było rozwalone :dry:

Ja miałam kiedyś podobny projektor dla Pauliny i super się nim bawiła, no ale narazie Oliwce nie kupię, bo jest za mała na niego.

Rozalka w środku nie sprawdzałam bo było wszystko pozamykane szczelnie ale był jeden na wystawce i oczywiście rozwalony i bez części:baffled: wiec nic mi to nie dało
zastanawiałam się czy też nie kupić dla chrześniaka ale raczej jakbym miała kupować to bym sprawdziła to co zostało z niego na wystawce to ta góra wydawała się solidna a dno niestety było rozwalone :dry:
Dzięki,jak będę gdzieś w pobliżu to sprawdzę.
Chcę dla czterolatki.:tak:

reklama
Do góry