reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
tylko kochane pamietajcie ze nie w kazdym REALU jest taka sama promocja w tym samym czasie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1W Realu jumbo packi sa po 41 zł,a giganty;-) po 49
ja dzis tez musialam kupic pampki bo zostaly mi 2 szt za jumbo zaplacilam 45,99zl ale to normalna cena w tym sklepie
agusia9915
Matka wariatka
Może nie dla naszych małych dzieciaczków ale jeśli ktoś szuka na prezent
to w biedronce ten projektor jest po 29,90 zł jakoś tak ;-)
SUPER PROJEKTOR DO NAUKI RYSOWANIA (449649722) - Aukcje internetowe Allegro
czy ktoś wie czy ten projektor jest fajny czy tandetny???
i tablica nie jestem pewna czy dokładnie taka po 30zł chyba nie ma dodatków ale jadę ją kupić do chrześniaka wiec jakby ktoś chciał wiedzieć to powiem;-)
DWUSTRONNA TABLICA SZKOLNA-MAGNETYCZNO KREDOWA (454275397) - Aukcje internetowe Allegro
i tablica nie jestem pewna czy dokładnie taka po 30zł chyba nie ma dodatków ale jadę ją kupić do chrześniaka wiec jakby ktoś chciał wiedzieć to powiem;-)
DWUSTRONNA TABLICA SZKOLNA-MAGNETYCZNO KREDOWA (454275397) - Aukcje internetowe Allegro
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
I co Gosia sprawdzałaś jak wygląda ten projektor,bo szukam coś dla męza chrześniaczki,a jest pomysłowy?Może nie dla naszych małych dzieciaczków ale jeśli ktoś szuka na prezent
I co Gosia sprawdzałaś jak wygląda ten projektor,bo szukam coś dla męza chrześniaczki,a jest pomysłowy?
Rozalka w środku nie sprawdzałam bo było wszystko pozamykane szczelnie ale był jeden na wystawce i oczywiście rozwalony i bez części wiec nic mi to nie dało
zastanawiałam się czy też nie kupić dla chrześniaka ale raczej jakbym miała kupować to bym sprawdziła to co zostało z niego na wystawce to ta góra wydawała się solidna a dno niestety było rozwalone
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Dzięki,jak będę gdzieś w pobliżu to sprawdzę.Rozalka w środku nie sprawdzałam bo było wszystko pozamykane szczelnie ale był jeden na wystawce i oczywiście rozwalony i bez części wiec nic mi to nie dało
zastanawiałam się czy też nie kupić dla chrześniaka ale raczej jakbym miała kupować to bym sprawdziła to co zostało z niego na wystawce to ta góra wydawała się solidna a dno niestety było rozwalone
Chcę dla czterolatki.
reklama
Podziel się: