reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

reklama
te promocje na pampersy to takie NIBY promocje ale mnie to wkurza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co to za promocja ja rozumie 30- 40 % taniej a nie 1zł

ja u siebie w osiedlowym sklepie pampersy jumbo bez promocji kupuje po 45zł a wiadomo ze sklep zarabia hurtowania a co dopiero taki hiper market ktory pukuje tego tony w mega okazyjnej cenie ze wzgledu na ilosc.

łaskawcy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja niby zwracam uwagę na cenę jak są tanie to kupuje a jak nie to też kupuję bo musze ;-)

nie raz były duże okazje w carrefurze raz dostałam pampers za 64zł karton 124sztuki to wtedy było tanio ale i tak załapałam się na ostatni karton:tak: a nieraz jak zajechałam to wcale nie było pampersów :no:

no to masz szczescie bo ja jeszcze nigdy w carefurze takiej promocji nie dorwalam zreszta nigdzie nie dorwalam

no wlasnie i dlatego to mnie wkurza bo wiadomo pieluchy trzeba kupic i koniec nie ma zmiluj sie a tu promocje jak dla glupkow jakis.

juz bym wolala jedna pozadna promocje na 2 miesiace niz co tydzien gdzies indziej laskawe 2 zlote lub 1 zł banda debili :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To prawda te promocje to często "pic na wodę".Ale jak akurat jadę do jakiegoś hopermarketu,fajnie coś taniej kupić.:tak:

reklama
Do góry