reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

reklama
dziewczyny,kupiłam dziś kwietniowe wydanie GLAMOUR i jest tam karta na zakupy na 12 kwietnia,zniżka nawet do 50% w 1269 sklepach w całej polsce:tak:
obchodzą piąte urodziny,a za gazetkę dałam tylko 2.90:-)
mi ta karta się nie przyda,bo to sa same sklepy firmowe i nawet po tak dużej obniżce nie stać mnie
może któraś z was by chciała to mogę wysłać z miłą chęcią,bo szkoda by się zmarnowała:-);-):tak:

hmm to musze sobie kupic chyba ta gazetke na urodzinowe zakupy jak znalazl :-D tylko faktycznie zalezy jakie tam sa sklepy

cos mi podpada ta lista sklepow bo jdnych sklepow juz od dawien dawna nie ma w danym centrum handlowym a i nie zostalo ani razy wymienione nawieklsze centrum handlowe w Trojmiescie Galeria Bałtycka jakas dupna ta karta a powiedzcie kochane sa fajne plaszcze w tym numerze. bo ja szukam jakiegos granatowego ale do lydki

No ja juz zakupy zrobiłam....a i nie mam karty Mastercard, wiec lipa.....

A sklepy niektóre oki...ja często kupuje w Vero Moda, Vertusie, Reserved, Cubus, Kappahl, nie mówiąc już o Atlanticu...

Agata,a czy ja moglabym poprosic o te karte?:sorry2:Ja mam Master card i sa tam sklepy z Janek,gdzie zwykle jezdze...:sorry2:

reklama
Tycia nie ma sprawy jutro ci wyślę i dołączę kartkę ze spisem sklepów,bo na ich stronie jest dużo nie aktualnych albo nie dodanych tak jak pisała Karola.
Wyślij mi adres na PW i jutro polecztę.:-):-):-)

Do góry