Nie wiem jakie miałam, bo dostałam kilka sztuk bez opakowania.Atescowych jest dwa rodzaje nie wim których używałaś tych fioletowych?bo są jeszcze jedne .te drugie sa lepsze .
reklama
Agnieszka_27
mama grudniowa 07
w czwartek kupilismy w leclercu papmersy jumbopaki po 46 zl
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
U nas płacą 27 wychowawczy,więc raczej nie liczę,że wcześniej dostanę.Joanna, a jak z chłonnością tych pieluszek TIP
Ja wypróbowałam raz jakieś tescowe i okazało się, że musiałam zmienić pieluchę już po krótkim czasie, taka zrobiła się twarda gruba klucha w kroku, na dodatek Oliwka miała wilgotną skórę, a z Pampersem to może chodzić i chodzić, i pomimo, że Pampers napompuje się ostro (po kilku godzinach) to skóra małej jest nadal sucha.
Ale teraz będę musiała kupić paczkę jakiś tańszych pieluch, bo skończą mi się Pampki zanim dostanę kasę. Które polecacie z tych tańszych
Słuchajcie, nie wiecie, czy wychowawczy zapłacą przed świętami? Co miesiąc mam na koncie 24, ale może przed świętami się zlitują i wyślą wcześniej? Pensję pracy nam w każdym razie płacili zawsze wcześniej w miesiącach jak były święta.
A z Pampersów 4 jestem bardzo zadowolona.Kupowałam jakichś czas Huggisy,a potem Happy,ale jakos proporcje ciała Kubulka sie zmieniły,bo jakos te rozmiary przestały pasować,a większe za duze.A Pampersy teraz akuratne i chłonne.Napompowują sie na maksa po kilku godzinach,nawet 5-6
Miśka 5
Mamy lutowe'07
ja też jestem zadowolona z pampersów nr 4 i jestem im wierna póki co, 4+ nie są wcale wieksze i nie zauważyłam własciwie różnicy w chłonności, co do huggisów, kupiłam kilka razy, ale nie pasują mi te rzepy, bo obcierały małąUA z Pampersów 4 jestem bardzo zadowolona.Kupowałam jakichś czas Huggisy,a potem Happy,ale jakos proporcje ciała Kubulka sie zmieniły,bo jakos te rozmiary przestały pasować,a większe za duze.A Pampersy teraz akuratne i chłonne.Napompowują sie na maksa po kilku godzinach,nawet 5-6
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Hubek tez w pampersach 4 chodzi, na noc zakładamy 4+ bo mam wrazenie że sa bardziej chłonne jednak i nie zawsze musze mu w nocy zmieniać,a 4 tak
mysia23
mama dwójeczki
Też zauważałam, ze te rzepki a Pampersach sa lepsze...narazie zużywamy drugą paczkę 4 i nie narzekam...ale mam w zanadrzu Hugieesy 5 dwie paczki i muszę wykorzystać...a może później na Pampersy wrócimy...co do huggisów, kupiłam kilka razy, ale nie pasują mi te rzepy, bo obcierały małą
reklama
Agnieszka_27
mama grudniowa 07
hmm ja za 49 w rossmanie w normalnej cenie zawsze kupuje paczki 98 szt
Podziel się: