reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PROMOCJE w sklepach!

KANIA mam nadzieję, że odzew na pismo dostaniesz niebawem!
MARGERITTA ja z dadami miałam problemy :baffled: brzegi tego nadruku siateczkowego co jest z przodu pieluszki się odklejały i przyczepiały jakimś cudem do ud Alicji :angry: jakoś chyba źle zespojone z pieluszką były. Po 2 paczkach dad z takimi samymi wadami stwierdziłam, że podziękuję....

reklama
Mąż dodzwonił się do firmy Pampers.
Mamy odesłać wadliwe pieluszki, wyślą zwrot w formie produktów pampers.
Poza tym musimy wypełnić formularz zdrowotny i opisać dokładnie tę ranę (szkoda że nie mam zdjęcia) to by się podpięło pod opis.

Roxi widziałam tą promocję, ale ona tylko na 3 jest. Zmieścicie się??
Kania to super, że napisaliście. Teraz informuj jak się postarali. Ja jak kiedyś w bakusiu znalazłam jakiś odłamek niewadomo czego to dostałam w ramach przeprosin całą zgrzewkę 12 sztuk. Na szczęście to obfociłam...a że chciałam tylko zgłosić i nic z zamian otrzymywać nie chciałam to narzędzie zbrodni wyrzuciłam, ale i tak mi bakusie przysłali.
Maqc my po angli kupilismy DADY i powiem Ci, że super hiper rewlelacja :-). Takie cieniutkie, bardzo jakoś na plus się zmieniły. Szkoda, że u Was takie niespodzianki.
Marg ja na hugisy się już nie skuszę, bo nam przeciekały BARDZO

Sarisa a ja jakos poza pampersami to przekonałam się do babydream. Do Huggisów jakos nie mogę a Dada wcale wg mnie nie są aż takie tanie.

Kupuję tylko pampersy i dada, tj 90/10%.
W każdym razie, obecnie pampersy w netto są po 25 zł za 50szt - 50 gr/szt, czyli taniej niż dady.
pozdrawiam

Sarisa pamiętam właśnie o tych Bakusiach, ale nic nie pisałaś że dostałaś rekompensatę, to super :-)
Co do Dad, to u Nas niestety nie podchodzą, wg mnie nie wchłaniają dobrze moczu, Oliwii się robiły odparzenia.
Innych pieluch nie próbowałam, więc wierna jestem pampersom, mam nadzieję że sprawa się wyjaśni z wadliwymi i więcej takich produkować nie będą. Dziś spakowałam mężowi kilka, ma im odesłać.

reklama
Makuc nie ma co ubolewać bo te pampersy to sleep & play czyli wg mnie lipa. Mam je jeszcze w żłobku i czekam aż się skończą. Odparzały, są strasznie i dużo dzieci ma uczulenie.

Do góry