reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PROMOCJE w sklepach!

ROXANNKA dzieki za wiadomość o promocji na pampersy, właśnie mi się kończa a szkoda przepłacać bo u nas w sklepach sa po 59zł za paczkę-masakra!!! Jutro jadę na zakupki:))))

reklama
elusia, ja pierwszy raz kupiłam active baby bo do tej pory używaliśmy tych sensitive więc dla mnie to też dobra promocja bo za 140 szt 90 zł a do tego paczka chusteczek więc nie najgorzej, a w tesco nigdy się nie załapałam na taką promocje :/
chusteczki kupujemy też 6-opak w selgrosie za ok 22 zł wiec wychodzi nie całe 4 zł za paczke a w normalnej sprzedaży są prawie dwa razy droższe :/

e-lona, jakoś do carefoura mi nie podrodze, ale faktycznie niezła promocja, dzięki :)

Ostatnia edycja:
aha, myśmy już sie przyzwyczaili do pampersa,choć niestety biją po kieszeni, ale to teściowie kupują,a dada wydają mi się być sztywne i raz nas zawiodły,

Roxannka ja to do żadnego marketu nie mam po drodze, bo u mnie na wsi tylko żabka i biedronka.
Elusia fajnie mieć takiego sponsora. A próbowałaś tych nowych dad comfort & care?

te nowe dady są fajne jak pampersy cienkie ale chłonne ale ostatnio trafiłam na sztywniejszą partie która śmierdziała jakby klejem, wiec trzeba ostrożnie kupować...
dzięki za promocje słoiczków, bo dziś sie w tesco napaliłam ale okazało się że już po promocji i zapomnieli kartki zdjąć.

reklama
e-lona, ja za to mam za dużo marketów koło siebie, chyba wszystkie nawet ;) ale czasu by mi nie starczyło żeby wszystkie zjeździć, a to jest tak że jak w jednym coś jest tańsze, to coś innego jest droższe, a w tym drugim na odwrót i bym tak jeździła wkółko ;)))

elusia
, dady które kupowałam w zeszłym roku bardzo się różnią od tych nowych teraz ale co pampers to pampers ;)

Do góry