reklama
Wg mnie lepsza promocja na słoiczki jest tu
Elusia a kupujesz 3 czy 4?
Anusia z których Rudnik jesteś?
kupujemy 4 active baby
Roxannka
Pracująca mama!
elusia, ja pierwszy raz kupiłam active baby bo do tej pory używaliśmy tych sensitive więc dla mnie to też dobra promocja bo za 140 szt 90 zł a do tego paczka chusteczek więc nie najgorzej, a w tesco nigdy się nie załapałam na taką promocje :/
chusteczki kupujemy też 6-opak w selgrosie za ok 22 zł wiec wychodzi nie całe 4 zł za paczke a w normalnej sprzedaży są prawie dwa razy droższe :/
e-lona, jakoś do carefoura mi nie podrodze, ale faktycznie niezła promocja, dzięki
chusteczki kupujemy też 6-opak w selgrosie za ok 22 zł wiec wychodzi nie całe 4 zł za paczke a w normalnej sprzedaży są prawie dwa razy droższe :/
e-lona, jakoś do carefoura mi nie podrodze, ale faktycznie niezła promocja, dzięki
Ostatnia edycja:
te nowe dady są fajne jak pampersy cienkie ale chłonne ale ostatnio trafiłam na sztywniejszą partie która śmierdziała jakby klejem, wiec trzeba ostrożnie kupować...
dzięki za promocje słoiczków, bo dziś sie w tesco napaliłam ale okazało się że już po promocji i zapomnieli kartki zdjąć.
dzięki za promocje słoiczków, bo dziś sie w tesco napaliłam ale okazało się że już po promocji i zapomnieli kartki zdjąć.
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
e-lona, ja za to mam za dużo marketów koło siebie, chyba wszystkie nawet ale czasu by mi nie starczyło żeby wszystkie zjeździć, a to jest tak że jak w jednym coś jest tańsze, to coś innego jest droższe, a w tym drugim na odwrót i bym tak jeździła wkółko ))
elusia, dady które kupowałam w zeszłym roku bardzo się różnią od tych nowych teraz ale co pampers to pampers
elusia, dady które kupowałam w zeszłym roku bardzo się różnią od tych nowych teraz ale co pampers to pampers
Podziel się: