reklama
dziewczyny niewiem czy u Was też w sklepach podrożały słoiczki z Hippa? nawet o 50gr na jednym?kupowałam w marketach koło 5zeta, a teraz już są po 5,50 , nawe w rossmanie podrożały,kupuje jeszcze któraś mamuśka?w carrefurze as chyba ostatnie sztuki po 4,79!!!
kroma
Fanka BB :)
dziulka- ja mam też Hauck i niby espirt, ale chyba model inny jest w Tesco, to jest shopper SPACEROWY WÓZEK HAUCK SHOPPER SPORT 3 KOLORY (1670387056) - Aukcje internetowe Allegro jest troszkę gorszy, inne rączki koła bo sprawdzałam, ja mam chyba ten sam co ty, http://allegro.pl/nowa-parasolka-parasolki-hauck-speed-sun-candy-i1553159503.html
moja córka też ma Hauck epirt, ale większy niż syn i lepszy, HAUCK Condor - 2 kolory + folia + osłona na nóżki (1683929119) - Aukcje internetowe Allegro
moja córka też ma Hauck epirt, ale większy niż syn i lepszy, HAUCK Condor - 2 kolory + folia + osłona na nóżki (1683929119) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
nice-girl
Ja kupiłam ten Hauck na promocji w Tesco i jest ok. Tzn wiadomo - nie jest to terenówka taka jak Mutsy, ale jest lekki, wąski i łatwo się składa i mało miejsca zajmuje. Kółka małe i wiadomo - na każdym krawężniczku trzeba unosić, no ale ogólnie jest spoko i daje radę nim jeździć po chodnikach. Biorąc pod uwagę niską cenę i to, że jest to nasz drugi wózek (na wyjazdy do marketu itp, żeby mniej miejsca w bagażniku zajmował) to jesteśmy zadowoleni. No i dobrze też się sprawdza do usypiania małego w domu, bo jest wąski i łatwiej się nim jeździ po małym metrażu ;-)
emiliab
Ja kupiłam ten Hauck na promocji w Tesco i jest ok. Tzn wiadomo - nie jest to terenówka taka jak Mutsy, ale jest lekki, wąski i łatwo się składa i mało miejsca zajmuje. Kółka małe i wiadomo - na każdym krawężniczku trzeba unosić, no ale ogólnie jest spoko i daje radę nim jeździć po chodnikach. Biorąc pod uwagę niską cenę i to, że jest to nasz drugi wózek (na wyjazdy do marketu itp, żeby mniej miejsca w bagażniku zajmował) to jesteśmy zadowoleni. No i dobrze też się sprawdza do usypiania małego w domu, bo jest wąski i łatwiej się nim jeździ po małym metrażu ;-)
Baaardzo ci dziękuję za te szczegóły:-). Zastanawiałam się nad kupnem tego wózka i teraz to na pewno to uczynię
kroma
a teraz są promocje na śpiochy w tescko, 50% zniżki, z 40 zł trój pak na 20, i też body, ale z długim rękawem, spodnie kupiłam dwie pary za 11 zł. Bluzkę jeszcze za 6 zł.
A z tym hauck, to ja mam dwa, jak już pisałam i dobre są na lato, ale zimą to kicha. Ale i tak jeśli chodzi o firmę to jedna z lepszych.
A z tym hauck, to ja mam dwa, jak już pisałam i dobre są na lato, ale zimą to kicha. Ale i tak jeśli chodzi o firmę to jedna z lepszych.
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
Od dzisiaj w Rossmanie jest promocja na pampersy active baby 2 duże paczki za 89,99 i do tego paczka chusteczek za 1 gr o taka promocja :-)
i na duże słoiczki gerbera o tutaj jest :-)
ja dzisiaj zakupiłam
i na duże słoiczki gerbera o tutaj jest :-)
ja dzisiaj zakupiłam
Podziel się: