Już leciałam po zapas tych pieluszek, już miałam poupychane w wózku, a w ręce trafiła mi informacja o otwarciu nowego sklepu u nas i jeszcze niższej cenie pieluszek . Więc zrezygnowałam z zakupu . Ja robię zapasy do domu, do babci a teraz także do żłobka, na 2-3 miesiące, żeby nie latać co chwilę po paczkę pieluch. Tak więc podaję informację dla dziewczyn z Krakowa, które bywają w okolicach Dąbia: 29 sierpnia jest otwarcie nowej Biedronki na ul. Ofiar Dąbia i od 29 sierpnia do 4 września pieluszki można kupić po 22,99zł / paczkę
reklama
marcia331
Fanka BB :)
Szkoda że u nas nie otwierają żadnej nowej biedronki. Ja byłam wczoraj i jakieś pustki u nas były. Chusteczek żadnych nie było, pieluchy tylko 2 i 5, za to weszły jakieś nowe chusteczki i pieluchy Fifi. Nie wiem czy to jakaś zmiana na stałe??? W ogóle robili u nas jakieś przemeblowanie, więc może to dlatego. Zobaczymy
malinka1980
W rossmanie są teraz promocje na kaszki bobovity i też na rózne chusteczki - my dzis kupilismy babydreama 4 opakowania 320 chusteczek za 15,99 jakoś.
Agnes92
Co do tych pieluch Fifi, kupiłam na próbę jakiś czas temu i powiem ,że są ...beznadziejne. Nie raz zdarzyło się ,że po nie wielkiej ilości siusiu przesiąkały i wkońcu wylądowały w koszu. także odradzam jakby ktoś był zainteresowany.
pewnie jeszcze za jakiś czas będą bo już kiedyś były, jak była jakaś "akcja dzieciowa" . czasem nam wrzucą jakieś towary ale my ich nie możemy zamówić są do o wyczerpania zapasów.
jakby kogoś interesowało to do niedzieli mięso drobiowe 20 % taniej :-)
jakby kogoś interesowało to do niedzieli mięso drobiowe 20 % taniej :-)
reklama
...i od dzisiaj są silikonowe formy do pieczenia za 11,99zł. I są formy na biszkopty, o których już daaaawno była mowa. Asia pisała, że w Kauflandzie kupiła, a ja przelatałam za nimi pół Krakowa i nie znalazłam . Więc jakby któraś teraz chciała okrąglutkie biszkopty robić, to do Biedrony .
Podziel się: