reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, promocje, czyli szał zakupów:)

reklama
Ja juz testowałam pieluchy z rossmana, hugisy premium i Pampersa i jak dla mnie Pampers najlepszy, wcale nie ma różnicy w cenie między hugiesami, a hugiesy mi nie odpowiadaja wg mnie sa grubsze niż pampersy i mniej chłonne ale to moja opinia:tak:my lecimy na tych z aloesem i jest ok rozmiar 4 i jest full miejsca ale 3 obciskają:tak:

I ja tak mysle, ze pampersy sa zdecydowanie lepsze niz huggisy. Cena taka sama, a huggisy sa grubsze i mniej chlonne. Niedawno sie skusilam na 3 paczki huggisow bo byla na nie promocja, ale nie jestem zadowolona. Czesto przeciekaja, wiec na noc zawsze zakladam pampersy.

Izabelka- swietne zakupy!

Izabelka - bielizna pierwsza klasa. Staniczki wyglądają super:tak::tak::tak:

Powiem Wam, że mnie Rossmann bardziej odpowiada niż Pampers - podejrzewam, że chodzi o siłę przyzwyczajenia:-):-):-)

W Realu
Pampersy jumbo pack za 42,99
3 pary body za 9,99 (cieniutka bawełna, one są zapakowane wszytkie razem ale są jedne z długim , jedne z krótkim, a jedne na szerokich ramiączkach na lato do piasku jak znalazł)
W h&m 2 za 1 czyli jak się kupi jedną to druga rzecz jest gratis
w 5.10.15 wyprzedaż kolekcji wiosennej- u mnie multum ciuchów szkoda że na dziewczynkę a na chłopca rozmiar 92 w wzwyż:sorry:

A ja dzisiaj kupiłam sobie sukienke na wesele za 30 zł :-D promołszyn...

ciut mała ale do wesela mam 2 tyg więc wrzucam diete NŻT plus ćwiczenia... dam rade :cool2: muszę :shocked2:

jest taka tylko bordowa... jak tylko dorwę aparat to zrobie jej zdjęcie bo jak na razie dorwałam tylko z neta.
Forever_Yours_Sz_10_op_640x853.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Julia, piękna suknia!:tak:

W smyku 30% zniżki na wszystkie ciuchy do 1.06 chyba
W Reserved od 25% na wszystkie ciuchy (dla mam też)
W Espricie 50% dla dzieci i dorosłych
W KapAhl do 50% na dziecięce ciuszki

Tyle zanotowałam przelatując truchtem przez galerię handlową:-)

Do góry