reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
W Realu ostanio była promocja na pampersy 74 sztuki rozmiaru 4+ za 49 zeta
może jeszcze jest:-)
może jeszcze jest:-)
Mondzi
Fanka BB :)
A ja ostatnio kupiłam dzieciom w Biedronce - telefon za 15 złotych, aparat za tyleż samo - fajne, porządny plastik, telefon z dźwiękiem niezłym, aparat ma w obiektywie wyskakującego zwierza. W zeszłym tygodniu były też instrumenty muzyczne, za chyba 7 złotych za sztukę. Możecie sobie kuknąć, bo Biedronka ma fajniutkie zabawki.
survivor26
Mamy lipcowe'08
Też z Biedronki: kadratowe miski plastikowe doskonale sprawdzające się jako pojemniki na zabawki za 2.99 oraz nocniki i nakładki na WC z motywem disneya za 15 zł. Podobno pachnące, ale nieco się krępowałam wkładać nos do nocnika w miejscu publicznym, więc nie sprawdzałam
i też z biedronki : pieluchy Dada 25.99zł i chusteczki nawilżane 3.39 zł. i na te produkty sie ostatnio przerzuciliśmy,bo pieluchy jak dla mnie lepsze od Huggisów i niewiele gorsze od Pampersów,a różnica w cenie jest Husteczki też spoko,to po co przepłacać
survivor26
Mamy lipcowe'08
Madzia, pasują Wam pieluchy Dada? bo ja miałam raz zaraz po urodzeniu Florki i była masakra - zero wchłaniania, wszystko na zewnątrz wypływało...może większe rozmiary są lepsze? A chusteczki też próbowałam i też nam pasują
Jak narazie wszystko ok z tymi pieluchami Mamy je w sumie od soboty,a kupiłam te,bo w ostatniej chwili sie opamiętałam,ze jedziemy do tej Kudowy ,a pieluch nie mamy,najbliżej biedronka,więc zaryzykowałam,ale jestem zadowolona
A w biedronce są jeszcze inne pieluchy ,nie pamiętam nazwy,ale możnaby było też wyprówać.Cenowo podobnie jak Dada.
A w biedronce są jeszcze inne pieluchy ,nie pamiętam nazwy,ale możnaby było też wyprówać.Cenowo podobnie jak Dada.
reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
To skoro polecacie, to chyba sprawdzę jeszcze raz - może tamte sprzed roku jakieś felerne trafiłam, albo zmienili konstrukcję
Podziel się: