Ja juz testowałam pieluchy z rossmana, hugisy premium i Pampersa i jak dla mnie Pampers najlepszy, wcale nie ma różnicy w cenie między hugiesami, a hugiesy mi nie odpowiadaja wg mnie sa grubsze niż pampersy i mniej chłonne ale to moja opiniamy lecimy na tych z aloesem i jest ok rozmiar 4 i jest full miejsca ale 3 obciskają
reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Przypomniało mi się, że już przed weekendem widziałam w Superpharmie Huggies po 41 zamiast 49 PLN, ale to chyba u nich stała promocja, bo co rusz widzę. No i dla mających nadal problemy z włosami, mają zestawy promocyjne szampon+odżywka+ jedwab w płynie Wax - na mnie super działają
Andula
Fanka BB :)
Cena super nie dziwie sie ze wzielas cztery sztuki:-)kupilam 4 sztuki, bo po 15 zl byly,az w szoku bylam; w normalnym sklepie; chyba nie jednorazowe hehe
reklama
ja mam to samo zdanie, z tym że my się juz na Pampersy 5 będziemy przesiadać,bo 4+ juz się pomału malutkie robią Z huggiesów już 5 były miesiąc temu ,albo i dalej w użyciu.,bo 4+ z huggiesów jakoś mniejsze od 4 + PampersJa juz testowałam pieluchy z rossmana, hugisy premium i Pampersa i jak dla mnie Pampers najlepszy, wcale nie ma różnicy w cenie między hugiesami, a hugiesy mi nie odpowiadaja wg mnie sa grubsze niż pampersy i mniej chłonne ale to moja opiniamy lecimy na tych z aloesem i jest ok rozmiar 4 i jest full miejsca ale 3 obciskają
co do pampersów to jest promocja w Astorze Jumbo Pack za 39 zł przecenione z 47zł
Izabelka świetne zakupy
Podziel się: