reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, promocje, czyli szał zakupów:)

Surv my teraz mamy Dada Premium bo szczerze mówiąc nie miałam kasy na pieluchy z Pampersa. Jak dla mnie różnica jest ale nie aż taka straszna żeby ich nie uzywać:tak:mi akurat brakuje tego aloesowego wkładu co w Pampersach ale Florcie z tego co pamietam to uczulało więc powinny byc ok:tak:troche są sztywne ale już sie przyzwyczaiłam:-pna noc są Pampersy ale w dzień nic nie przecieka:-)

reklama
W Smyku znalazłam fajne butki - przecenione. Są zarówno sandałki (co zuoełnie zrozumiałe, bo sezon się kończy), ale także pełne buty. Kupiłam Julce jedną parę tych pełnych za 49 zeta. Całe skórkowe i krągła stópka się mieści, a to najważniejsze:-):-):-) Rozmiar 21, bo teraz u nas króluje 20:tak::tak::tak:

Jest też trochę fajnych ciuszków i jak się poszpera, to coś można znaleźć. Postaram się jutro zrobić fotki i wkleić. Buziaki:cool2:

a ja kupiłam ostatnio w Lidlu pieluchy toujours ( czy jakoś tak ) i za 50 sztuk zapłaciłam 21 zł. Wg mnie są lepsze niż Dady , miękkie i ogólnie fajne. Mają jedną wadę że z tyłu nie mają ściągaczy. Są bez wkładu aloesowego jak Pampersy ( jak dla mnie to dobrze).
Także polecam.

Liwus no to musze spróbować:tak:Lidl mam jak rzut beretem więc zobaczymy:tak:
Koleżanka też ma pieluchy z TESCO i zachwala ale ja mam daleko do tego sklepu więc jeszcze nie próbowałam

W Carefur sa Pampery mega paka (rozm 4 są 132 sztuki) za 75 zł:tak:nam się udało kupic jeden kartonik(zostały same 4+ i 5) ale chyba kupie jeszcze 4+:tak:sztuka wychodzi 56gr:tak:

Kicrym - dzięki wielkie za info o Pampersach! Pudło już zakupione. Promocja trwa do 31.08. U nas było sporo 4, ale 4+ w ogóle nie widziałam. Były też 5 - spora ilość. Widziałam, że ludziska najwięcej tych 4 wynosili:-D:-D:-D

Magdzik nie ma za co:tak::-)sama zobaczyłam wielki bilbord (tak to sie pisze?:-p) i od razu poleciałam do sklepu:-pale jedno pudło 4 zostało:-:)-Dno więc jutro jedziemy po 4+ bo w moim carfurze (czyt ten co mam pod nosem:-p) już same 3 i 5 zostały:sorry2:a pani powiedziała że są po 2 dostawach:-)

a u nas carefour właśnie zamknęli:baffled::wściekła/y:, ateż miałam blisko:angry:

No więc my nadal na pieluchach biedronkowych tzn mieliśmy zamiar,ale właśnie zabrakło,a w sklepie akurat tego rozmiaru nie było,więc wzieliśmy Fitti też biedronkowe i normalnie PORAŻKA,tragedia jakies takie foliowe, fu i nie na rzepy a przyklejane,co jak źle nakleisz i chcesz poprawić to się już nie kleją:no:
Więc akurat w promocji w Super-pharm kupiłam pampersy za paczkę 38 zł.

Madzia...wiesz podobnie ma Tesco..dwa rodzaje pieluch, jedne są super a my kiedyś kupiliśmy te drugie..i one są takie jak Ty właśnie opisujesz...porażka:baffled:
My biedronki jakoś po drodze nie mamy i nawet nigdy w niej nie byłam:-D:-D:-D ale już była opcja że udamy się na poszukiwania:tak::tak::tak::tak:

Ale małza do careffoura wysłałam wczoraj:tak::tak::tak:

reklama
Odnośnie pieluch to Liwus kiedys pisała o Lidlowskich i my kupilismy i musze wam powiedzieć że nawet są spoko:tak:ale dla mnie i tak Pampers jest najlepszy:tak:teraz mamy zapas także wykończymy te Lidlowskie i mamy Pampersa, ale jak znów przyjdzie finansowy kryzys to Lidlowskie pójda w ruch:tak:

Do góry