Surv my teraz mamy Dada Premium bo szczerze mówiąc nie miałam kasy na pieluchy z Pampersa. Jak dla mnie różnica jest ale nie aż taka straszna żeby ich nie uzywaćmi akurat brakuje tego aloesowego wkładu co w Pampersach ale Florcie z tego co pamietam to uczulało więc powinny byc oktroche są sztywne ale już sie przyzwyczaiłamna noc są Pampersy ale w dzień nic nie przecieka:-)
reklama
W Smyku znalazłam fajne butki - przecenione. Są zarówno sandałki (co zuoełnie zrozumiałe, bo sezon się kończy), ale także pełne buty. Kupiłam Julce jedną parę tych pełnych za 49 zeta. Całe skórkowe i krągła stópka się mieści, a to najważniejsze:-):-):-) Rozmiar 21, bo teraz u nas króluje 20
Jest też trochę fajnych ciuszków i jak się poszpera, to coś można znaleźć. Postaram się jutro zrobić fotki i wkleić. Buziaki
Jest też trochę fajnych ciuszków i jak się poszpera, to coś można znaleźć. Postaram się jutro zrobić fotki i wkleić. Buziaki
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
a ja kupiłam ostatnio w Lidlu pieluchy toujours ( czy jakoś tak ) i za 50 sztuk zapłaciłam 21 zł. Wg mnie są lepsze niż Dady , miękkie i ogólnie fajne. Mają jedną wadę że z tyłu nie mają ściągaczy. Są bez wkładu aloesowego jak Pampersy ( jak dla mnie to dobrze).
Także polecam.
Także polecam.
Kicrym - dzięki wielkie za info o Pampersach! Pudło już zakupione. Promocja trwa do 31.08. U nas było sporo 4, ale 4+ w ogóle nie widziałam. Były też 5 - spora ilość. Widziałam, że ludziska najwięcej tych 4 wynosili
Magdzik nie ma za co:-)sama zobaczyłam wielki bilbord (tak to sie pisze?) i od razu poleciałam do sklepuale jedno pudło 4 zostało:--Dno więc jutro jedziemy po 4+ bo w moim carfurze (czyt ten co mam pod nosem) już same 3 i 5 zostałya pani powiedziała że są po 2 dostawach:-)
a u nas carefour właśnie zamknęli, ateż miałam blisko
No więc my nadal na pieluchach biedronkowych tzn mieliśmy zamiar,ale właśnie zabrakło,a w sklepie akurat tego rozmiaru nie było,więc wzieliśmy Fitti też biedronkowe i normalnie PORAŻKA,tragedia jakies takie foliowe, fu i nie na rzepy a przyklejane,co jak źle nakleisz i chcesz poprawić to się już nie kleją
Więc akurat w promocji w Super-pharm kupiłam pampersy za paczkę 38 zł.
No więc my nadal na pieluchach biedronkowych tzn mieliśmy zamiar,ale właśnie zabrakło,a w sklepie akurat tego rozmiaru nie było,więc wzieliśmy Fitti też biedronkowe i normalnie PORAŻKA,tragedia jakies takie foliowe, fu i nie na rzepy a przyklejane,co jak źle nakleisz i chcesz poprawić to się już nie kleją
Więc akurat w promocji w Super-pharm kupiłam pampersy za paczkę 38 zł.
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Madzia...wiesz podobnie ma Tesco..dwa rodzaje pieluch, jedne są super a my kiedyś kupiliśmy te drugie..i one są takie jak Ty właśnie opisujesz...porażka
My biedronki jakoś po drodze nie mamy i nawet nigdy w niej nie byłam ale już była opcja że udamy się na poszukiwania
Ale małza do careffoura wysłałam wczoraj
My biedronki jakoś po drodze nie mamy i nawet nigdy w niej nie byłam ale już była opcja że udamy się na poszukiwania
Ale małza do careffoura wysłałam wczoraj
reklama
Odnośnie pieluch to Liwus kiedys pisała o Lidlowskich i my kupilismy i musze wam powiedzieć że nawet są spokoale dla mnie i tak Pampers jest najlepszyteraz mamy zapas także wykończymy te Lidlowskie i mamy Pampersa, ale jak znów przyjdzie finansowy kryzys to Lidlowskie pójda w ruch
Podziel się: