no wlasnie widzialam dobra sa bo az sie zastanawiam czy nie kupic pierwszy raz a jaki rozmiar na nasze dzieciakiPromocja w Tesco na pampki fioletowe - 28zł .....haha chyba wiedzieli kiedy będe jechac po zapasy
reklama
falbala kup taki sam rozmiar jak pieluszek, które zawsze kupujesz, ja tescowe kupuję 4+ (Alka ma zgrabną dupkę:-)), a poza tym wychodzą ciut większe od np. pampersów, no i jak dla mnie, to są na prawdę dobre, dzisiaj np. w ciągu dnia zużyłam 2 pieluszki, 3 na noc;-)
dzieki za rade kupilam 4+ sa jak 5 pampek i jestem zadowolona :-)falbala kup taki sam rozmiar jak pieluszek, które zawsze kupujesz, ja tescowe kupuję 4+ (Alka ma zgrabną dupkę:-)), a poza tym wychodzą ciut większe od np. pampersów, no i jak dla mnie, to są na prawdę dobre, dzisiaj np. w ciągu dnia zużyłam 2 pieluszki, 3 na noc;-)
a zapomnialam dodac ze w biedronce sa dzbanki z 3 filtrami do wody firmy Anna ktore jako jedyne maja pozytywna opinie IMiD za 39 zl
cieszę się, że zadowolona jesteś:-) ja też zapasy zrobiłam, i dalej 4+ kupujemydzieki za rade kupilam 4+ sa jak 5 pampek i jestem zadowolona :-)
dzustta
Mama sierpniowa'06
chyba nie słyszałam o takim sklepie, a szkoda bo cena świetna;-)
Bedyta to jest apteka samoobsługowa. Zazwyczaj można ją spotkać w CH. U nas jest w Tesco
To jest np. link do jej oferty promocyjnej
SUPER-PHARM APTEKA
Może gdzieś ten sklep u was jest bo niekiedy mają świetne promocje
reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
W Tesco dalej pieluchy fioletowe w promocji za 29,99
Podziel się: