reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
Ta, tylko trzeba trafic na te promocję........bo jak pisałam ostatnio cena Pampków w auchanie mnie powaliła- 54,99
karoo-kp
Mama Jagodzianki
A dla mnie te Dada z Biedronki sa fatalne - sztywne, smierdza, sa malo chlonne i w dodatku mala ma na nie uczulenie. Jesli o mnie chodzi to nie polecam. Natomiast rossmannowskie babydreams sa fantastyczne, uzywam od pol roku i jestem bardzo zadowolona - chlonne, miekkie, nie przeciekaja w ogole (no dobra, nie mowimy o biegunkach, bo tego zadne pieluchy nie lykna, ale poza tym jest ekstra), no i przede wszystkim nie zawieraja w sobie zadnej chemii, przez co nie uczulaja mi malej. Polecam.
dzustta
Mama sierpniowa'06
Spokojnie , spokojnie już niedługo i kłopot z pampersiorkami się skończy
ps. chociaż u mnie to na "szybko" sie nie zapowiada
Spokojnie , spokojnie już niedługo i kłopot z pampersiorkami się skończy
u mnie też... nocnik nadal jest beee:--(
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
U nas to samo :--pu mnie też... nocnik nadal jest beee:--(
u nas też nocnik jest bee, ALE... Piotrkowi czasami zdarza się pokazać - już post factum - że ma mokro i nasrane w pieluszcze, więc mały sukcesik jest ;-)
a poza tym... dziewczyny... Piotrek po tej tetrze ma tak śliczną dupcię, że szok i co najważniejsze, schodzi mu ta infekcja! jest jeszcze parę kropek w pewnych miejscach, ale to drobiazg w porównaniu z tym, co było. żałuję tylko, że tak późno zaczęłiśmy z tą tetrą, bo już by pewnie było po tym zapaleniu a tak to od września z paskudztwem walczymy :-(
i tak a propos tetry i pieluch jednorazowych to się zastanawiam, co takiego dodają do tych pieluszek, że często odparzają dupcię
i zgadzam się z Karoo, że w pieluchach rossmannowskich chemii jest prawie nic. w porównaniu z pieluchami z super chłonnymi wkładkami itp
a poza tym... dziewczyny... Piotrek po tej tetrze ma tak śliczną dupcię, że szok i co najważniejsze, schodzi mu ta infekcja! jest jeszcze parę kropek w pewnych miejscach, ale to drobiazg w porównaniu z tym, co było. żałuję tylko, że tak późno zaczęłiśmy z tą tetrą, bo już by pewnie było po tym zapaleniu a tak to od września z paskudztwem walczymy :-(
i tak a propos tetry i pieluch jednorazowych to się zastanawiam, co takiego dodają do tych pieluszek, że często odparzają dupcię
i zgadzam się z Karoo, że w pieluchach rossmannowskich chemii jest prawie nic. w porównaniu z pieluchami z super chłonnymi wkładkami itp
dzustta
Mama sierpniowa'06
Leyna to super, ze Piotusiowa infekcja ładnie się goi ........oby to było pierwszy i ostatni raz
Eeeee i to pewnie, ze to wielki sukces że Piotruś świadomie pokazuje co "narobił"
Eeeee i to pewnie, ze to wielki sukces że Piotruś świadomie pokazuje co "narobił"
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Leyna, oby infekcja calkiem zniknela! Jednak tetra nie jest wcale taka zla jak sie nam wydaje :-)
No i gratulacje dla mojego ziecia za kolejna umiejetnosc :-) To juz duzy krok naprzod :-)
No i gratulacje dla mojego ziecia za kolejna umiejetnosc :-) To juz duzy krok naprzod :-)
reklama
Piotruś- ogromne gratulacje, to wielki krok na przód , teraz to tylko kwestia czasu jak sam będziesz wołał o nocnik
my cos mi sie wydaje aby przejść na nocnik to też pojedziemy na tetrach, tylko chyba bede musiała dokupic, bo umnie służyły do wycierania buzi jak małej sie ulało
my cos mi sie wydaje aby przejść na nocnik to też pojedziemy na tetrach, tylko chyba bede musiała dokupic, bo umnie służyły do wycierania buzi jak małej sie ulało
Podziel się: