reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, okazje - czyli co i gdzie mozna kupić taniej :)

My używamy Pampersów jak sa w promocji to biją cenowo inne, nawet tańsze. Z innych to fioletowe Tesco i Dada ale te sa drogie jak sa pampersy w promocji.

reklama
A dla mnie te Dada z Biedronki sa fatalne - sztywne, smierdza, sa malo chlonne i w dodatku mala ma na nie uczulenie. Jesli o mnie chodzi to nie polecam. Natomiast rossmannowskie babydreams sa fantastyczne, uzywam od pol roku i jestem bardzo zadowolona - chlonne, miekkie, nie przeciekaja w ogole (no dobra, nie mowimy o biegunkach, bo tego zadne pieluchy nie lykna, ale poza tym jest ekstra), no i przede wszystkim nie zawieraja w sobie zadnej chemii, przez co nie uczulaja mi malej. Polecam.

u nas też nocnik jest bee, ALE... Piotrkowi czasami zdarza się pokazać - już post factum - że ma mokro i nasrane w pieluszcze, więc mały sukcesik jest ;-)
a poza tym... dziewczyny... Piotrek po tej tetrze ma tak śliczną dupcię, że szok :tak: i co najważniejsze, schodzi mu ta infekcja! jest jeszcze parę kropek w pewnych miejscach, ale to drobiazg w porównaniu z tym, co było. żałuję tylko, że tak późno zaczęłiśmy z tą tetrą, bo już by pewnie było po tym zapaleniu a tak to od września z paskudztwem walczymy :-(

i tak a propos tetry i pieluch jednorazowych to się zastanawiam, co takiego dodają do tych pieluszek, że często odparzają dupcię :dry:
i zgadzam się z Karoo, że w pieluchach rossmannowskich chemii jest prawie nic. w porównaniu z pieluchami z super chłonnymi wkładkami itp

Leyna, oby infekcja calkiem zniknela! :tak:Jednak tetra nie jest wcale taka zla jak sie nam wydaje :-)
No i gratulacje dla mojego ziecia za kolejna umiejetnosc :-) To juz duzy krok naprzod :-)

reklama
Piotruś- ogromne gratulacje, to wielki krok na przód , teraz to tylko kwestia czasu jak sam będziesz wołał o nocnik:tak::tak::tak:

my cos mi sie wydaje aby przejść na nocnik to też pojedziemy na tetrach, tylko chyba bede musiała dokupic, bo umnie służyły do wycierania buzi jak małej sie ulało:-p

Do góry