reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Promocje, okazje - czyli co i gdzie mozna kupić taniej :)

My używamy Pampersów jak sa w promocji to biją cenowo inne, nawet tańsze. Z innych to fioletowe Tesco i Dada ale te sa drogie jak sa pampersy w promocji.

reklama
A dla mnie te Dada z Biedronki sa fatalne - sztywne, smierdza, sa malo chlonne i w dodatku mala ma na nie uczulenie. Jesli o mnie chodzi to nie polecam. Natomiast rossmannowskie babydreams sa fantastyczne, uzywam od pol roku i jestem bardzo zadowolona - chlonne, miekkie, nie przeciekaja w ogole (no dobra, nie mowimy o biegunkach, bo tego zadne pieluchy nie lykna, ale poza tym jest ekstra), no i przede wszystkim nie zawieraja w sobie zadnej chemii, przez co nie uczulaja mi malej. Polecam.

u nas też nocnik jest bee, ALE... Piotrkowi czasami zdarza się pokazać - już post factum - że ma mokro i nasrane w pieluszcze, więc mały sukcesik jest ;-)
a poza tym... dziewczyny... Piotrek po tej tetrze ma tak śliczną dupcię, że szok :tak: i co najważniejsze, schodzi mu ta infekcja! jest jeszcze parę kropek w pewnych miejscach, ale to drobiazg w porównaniu z tym, co było. żałuję tylko, że tak późno zaczęłiśmy z tą tetrą, bo już by pewnie było po tym zapaleniu a tak to od września z paskudztwem walczymy :-(

i tak a propos tetry i pieluch jednorazowych to się zastanawiam, co takiego dodają do tych pieluszek, że często odparzają dupcię :dry:
i zgadzam się z Karoo, że w pieluchach rossmannowskich chemii jest prawie nic. w porównaniu z pieluchami z super chłonnymi wkładkami itp

Leyna, oby infekcja calkiem zniknela! :tak:Jednak tetra nie jest wcale taka zla jak sie nam wydaje :-)
No i gratulacje dla mojego ziecia za kolejna umiejetnosc :-) To juz duzy krok naprzod :-)

reklama
Piotruś- ogromne gratulacje, to wielki krok na przód , teraz to tylko kwestia czasu jak sam będziesz wołał o nocnik:tak::tak::tak:

my cos mi sie wydaje aby przejść na nocnik to też pojedziemy na tetrach, tylko chyba bede musiała dokupic, bo umnie służyły do wycierania buzi jak małej sie ulało:-p

Do góry