reklama
dominique.p
Fanka BB :)
Po przymusowych i nieplanowanych zakupach dzisiejszych (kuzwa, dlaczego moj chlop nie potrafi sam kupic tego,o co go poprosze?) spiesze Wam doniesc, iż:
W realu mozna zakupic
W realu mozna zakupic
- chusteczki nivea 6 paczek za 29zł z kawalkiem
- fajowe spiwory bawelniane na zamek za 15 złociszy niecałe (obszerne i dlugie, wiec jeszcze co najmniej 2 zimy Pszczola w takim przespi;-))
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Leyna, bylam w Tesco i zakupilam Huggiesy wlasnie w tej cenie - wychodza o 10 zl taniej niz Pampersy!
U nas Realu niestety brak.
Za to babcia kupila mi w Realu super duzy recznik z Disneya za 14 zl i ogromny kocyk tez z Disneya za 15 zl!
U nas Realu niestety brak.
Za to babcia kupila mi w Realu super duzy recznik z Disneya za 14 zl i ogromny kocyk tez z Disneya za 15 zl!
Mada- polecam spiworek bardzo.....na poczatku moze dwie noce zuzu musiala sie do niego przyzwyczaic i troszke kwekala , a teraz bez spiworka ani rusz...a rano jak sie budzi bez problemu w nim wstaje w lozeczku ....a ona to tez nocny wedrownik, bezprzerwy zmienia pozycje, ale w spiworku wiem przynajmniej, ze sie nie rozkopie i nie zmarznie
pati80
MAMA SIERPIEN'06 MISI
My tez mamy spiworek cienki na lato i grubszy jak chlodniej ,przynalmniej mam pewnosc,ze nie zmarznie a jak jej za cieplo to piszczy wiec zdejmuje i nakrywam pielucha opatuli sie nia i zawsze nogi ma przyktyte nia a reszta nie;-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
A Sara ma chyba to po mnie, ze lubi spac z golymi nogami przelozonymi przez koldre. Kiedys sprobowalam ubrac ja w spiworek (a zaopatrzylam sie swego czasu az w 3 sztuki), ale byl jeden wielki sprzeciw, wiec spakowalam je i odstawilam dla drugiego dziecka ;-)
reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
No wlasnie u nas tez tak jest, spala pol roku w spiworku, az nagle sie zbuntowala jednej nocy i tak sie darla az musialam jej zdjac - nigdy potem nie dala sobie zalozyc spiworka. Zastanawiam sie jak ona bedzie spac zima, zwazywszy na to, ze u nas jest naprawde chlodno Pozostaje miec nadzieje, ze sie nie bedzie rozkopywac...
Podziel się: