reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, okazje - czyli co i gdzie mozna kupić taniej :)

reklama
Po przymusowych i nieplanowanych zakupach dzisiejszych (kuzwa, dlaczego moj chlop nie potrafi sam kupic tego,o co go poprosze?:wściekła/y:) spiesze Wam doniesc, iż:

W realu mozna zakupic
  • chusteczki nivea 6 paczek za 29zł z kawalkiem
  • fajowe spiwory bawelniane na zamek za 15 złociszy niecałe:szok: (obszerne i dlugie, wiec jeszcze co najmniej 2 zimy Pszczola w takim przespi;-))

Leyna, bylam w Tesco i zakupilam Huggiesy wlasnie w tej cenie - wychodza o 10 zl taniej niz Pampersy!

U nas Realu niestety brak.
Za to babcia kupila mi w Realu super duzy recznik z Disneya za 14 zl i ogromny kocyk tez z Disneya za 15 zl!

Dominique ja własnie sie zastanawiałam nad ty śpiworkiem , tylko ze moja to nocny wędrowniczek i nie wiem czy jak bedzie ja cos podczas snu ograniczac to się nie będzie przebudzać:baffled:

Mada- polecam spiworek bardzo.....na poczatku moze dwie noce zuzu musiala sie do niego przyzwyczaic i troszke kwekala , a teraz bez spiworka ani rusz...a rano jak sie budzi bez problemu w nim wstaje w lozeczku ....a ona to tez nocny wedrownik, bezprzerwy zmienia pozycje, ale w spiworku wiem przynajmniej, ze sie nie rozkopie i nie zmarznie

My tez mamy spiworek cienki na lato i grubszy jak chlodniej ,przynalmniej mam pewnosc,ze nie zmarznie a jak jej za cieplo to piszczy wiec zdejmuje i nakrywam pielucha opatuli sie nia i zawsze nogi ma przyktyte nia a reszta nie;-)

A Sara ma chyba to po mnie, ze lubi spac z golymi nogami przelozonymi przez koldre. Kiedys sprobowalam ubrac ja w spiworek (a zaopatrzylam sie swego czasu az w 3 sztuki), ale byl jeden wielki sprzeciw, wiec spakowalam je i odstawilam dla drugiego dziecka ;-)

U nas spiworki tez nie wchodza w gre, Pat nawet kocyka nie lubi, zaraz sie rzkreci i tyle, on musi spac bez niczego na sobie, po za pizamka oczywiscie

Alik jak kiedyś nie zasnęła bez kocyka pod nosem, tak teraz kołderki nie znosi i o śpiworku też nie ma mowy (bo by się nie dało w nocy wędrować:-D)

reklama
No wlasnie u nas tez tak jest, spala pol roku w spiworku, az nagle sie zbuntowala jednej nocy i tak sie darla az musialam jej zdjac - nigdy potem nie dala sobie zalozyc spiworka. Zastanawiam sie jak ona bedzie spac zima, zwazywszy na to, ze u nas jest naprawde chlodno :no:Pozostaje miec nadzieje, ze sie nie bedzie rozkopywac...

Do góry