reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, okazje - czyli co i gdzie mozna kupić taniej :)

W tej kwesti, to sie powinien moj maz wypiwiedziec....hehe.
Ja to robie liste zakupow, wysylam via email do mojego kochanego. Ten przz tydzien kupuje, to tu to tam i dowozi mi na ta moja wies niczym dostawca ... hihi.

Moje zakupy ostatnio ograniczaja sie do kupowania jajek od Pani Bryndowej, mleka krowiego od Kurzepow i warzywek na targu w Gorze Kalwarii w piatek rano.

Chlebek nam dowoza pod dom z miejscowej piekarni. Pan Wlodek jezdzi po dzialkach i sprzedaje swoim zukiem, hehe.

A i mrozonki z wesolego autka co robi iłu iłu mozna kupic. Firma Family Frost. Dobre mrozone brokuly maja i lody ;-)

No... sie rozgadalam.
no tylko pozazdrościc takich wakacji:-)

reklama
w realu są chusteczki nivea 6 szt. za 30zł
a w tesco kaszki na dobry sen + puszka bobovita za 12zł, ja już mam jedną puszkę i super się sprawuje;-)

W rossmanie chusteczki babydreams dwa opakowania 80 sztuk po 7.99 - ja wlasnie zuzywam pierwsza paczke i jestem bardzo zadowolona :-)

Zapraszam do Smyka, promocje że głowa puchnie
za buciki takie fajowe do dreptania coolclub 26 zł a kosztowały 98zł i nie tylko sandałki przecenione pełne buciki też oraz prawie wszystko 50%taniej, nawet buciki rehabilitacyjne przecenione a gdyby nie napis że rehabilitacyjne to nawet bym nie zaskoczyła bo takie ładniusie:tak:

o to super heee trzeba zajrzec a te rehabilitacyjne to mozna nawet jesli dziecko jeszcze nie chodzi podobno zapobiegaja plaskostopiu;-)

O, dzieki Mada za info. Zajrze do Smyka w tygodniu.

Pati, z tego co wiem to dziecko, jezeli lekarz nie zaleci, nie powinno nosic butkow ortopedycznych (rehabilitacyjnych).

reklama
o to super heee trzeba zajrzec a te rehabilitacyjne to mozna nawet jesli dziecko jeszcze nie chodzi podobno zapobiegaja plaskostopiu;-)
Pati nie możesz samowolnie kupic małej takich butków bo możesz zrobic małej więcej krzywdy niz pożytku, najlepiej najpierw skonsultuj się z neurologiem:tak:

Do góry